Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПЉЕВАЉСКЕ ГРАФИТНЕ И ОСТАЛЕ МАГЛЕ: Бошњаци да се извине Србима – мало сјутра!

Пише: Иван Милошевић

Домаћа УДБА и њени помагачи исписивали су српске графите након избора 2020. године у Пљевљима да заплаше Бошњаке и муслимане! Знало се или није, али од јуче сви знају – дубока УДБА коју контролише ДПС се не предаје, исписује графите и не само графите и то ради од 1945. и ствара од Срба непријатеље Црне Горе! Већином им је то до сада пролазило и није излазило на видјело, али ето неке вајде од технологије! Данас не можеш ни у купатило да одеш, а да неко то не види и зна, наравно, уколико жели да зна! 

Сјећам да су прије три године све бошњачке странке дигле галаму против нове власти, најављивали 90-те, запомагали против Срба и оптуживали их за ремећење међунационалног склада! Само што нијесу сами ставили жуте траке и прогласили сами себе жртвама вељесрпске агресије! Јуче смо открили да је све то смишљено у кухињама УДБЕ коју контролише ДПС – како прије три године, тако и данас! 

И Бошњаци ћуте и ни слово јуче о томе на сједници републичког парламента. Каже Кенана да Бошњачка странка за своје поступке одговара само Бошњацима и у складу са тиме одћутала је сву графитну и осталу уроту старе даме – ДПС УДБЕ у Пљевљима! И Ервин је одћутао, и Суљо, Самир, Сабрија, Имлија, Хилмија и остала бошњачка дружина! Поред Алаха за све њих је и даља светиња ДПС, њихова су послуга били, а и данас су! Вјероватно их на то обавезују бројни станови, кредити и остале привилегије које су добијали док је ДПС био на власти! Да је неком мачету сломљена нога дигли би дреку да јој помогну, али када су Срби у питању и када виде да су према њима нешто згријешили ни ријеч да зуцну, камоли да им се извине и братски замоле да им опросте јер су повјеровали у УДБИНЕ и ДПС подвале! 

Бошњаци се буде и показују знаке животе само када треба бити против Срба! Прије неки дан су организовали протест због једног закона по којем су требало да се обештете породице побијених цивила у НАТО агресији, Не дају Суљо, Кенана, Самир, Рифат, Ервин и остала братија, да породице Милана, Милице добију неку симболичну одштету, као знак државне пажње и лијек за болну рану! Не може, кажу Бошњаци, ако може њима, мора и нама и они су страдали у разним униформама борећи се против Срба у потоњем рату и они су имали цивилне жртве! 

Лицимјерство Бошњака прелази сваку пристојну границу и недостаје пристојних ријечи да то лицемјерство опишу. Иако је прошло скоро 80 година од злочина њихових сународника у Плаву и Гусињу и систематског уништавања Срба из тих крајева, Бошњаци се и даље праве Енглези и то ни у сну не помињу. Међутим, на нос Србима прибијају сваку муслиманску сузу, па чак и ону за коју нијесу криви Срби! Код Бошњака то вам дође као Добро јутро, подразумијева се да су злочине правили само Срби, док су муслимани или по новорјечнику Бошњаци, увијек били жртве, сједјели су по кућама и спремали колаче за знојаве, крволочне Србе и њихове четничке бригаде! 

И што је најжалосније нико да саспе то лицемјерство Бошњака њиховом представницима у очи и каже у лице да нијесу само они најбитнији на планети и да мало смање доживљај. Напротив, чак се због њих повлаче закони и руше обећања дата Србима! 

А ти наши Бошњаци ни слово да кажу против злочина Израела над муслиманима у Гази. НАТО и САД су за њих ововремена божанства чије се одлуке не доводе у питање. Иако се скоро читав исламски свијет ујединио у осуди злочина над Палестинцима у Гази, наши Бошњаци (Кенана, Суљо, Ервин, Самир…) ћуте и Газу не помињу! 

На превише ствари Бошњаци ћуте, а на премало су бучни! Због тога се много више чује њихово ћутање. Много тога говори о њима какви су, али говори и о нама – да видимо да смо никакви! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!