Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОПАСНА ДОЗА ЛИЦЕМЈЕРСТВА, АЛЕКСАНДРА ВУКОВИЋ: Брани “Градску ТВ” због наводне слободе медија, ДПС заборавио шта је било у њихово вријеме!

‘-Режимлије у Црној Гори, по угледу на регионалног великога брата, “професионализују” слободне медије по мјери своје неограничене власти и ограниченога духа, коме је неприхватљив критички дух Градске телевизије, истакла је чланица Предсједништва ДПС и посланица у Скупштини Црне Горе Александра Вуковић.

-Власт у Подгорици, по аутократском моделу, покушава укинути једини медиј који указује на њену неспособност, подмећући европски модел формирања Савјета Градске ТВ, а перфидно врши линч слободе говора и насиље над критички оријентисаним медијима, каже Вуковић.

Према њеним ријечима, од 90-их до данас не памти се овакав медијски мрак у Црној Гори, ђе ускоро неће бити ниједнога нережимског и независнога медија.

-Обаве ли прљави посао обрачуна са Градском ТВ, рачунајмо на најгори извјештај ЕК о медијским слободама у Црној Гори, истиче Вуковић.

Од државе, препознате по медијском плурализму, ускоро ћемо, како истиче Вуковић, постати медијски “трећи свијет”, у коме ће власт надзирати власт, а опозиција неће имати ђе да се огласи.

-Алал вам вјера, “ослободиоци” и “тридесетоавгустовци”! Свакога дана све више напредујете у диктатури, свевласти и антиевропском безумљу, закључује Вуковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!