Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Нова српска демократија: Напад на Кнежевића плод мржње према Србима и ДФ-у!

Нова српска демократија најоштрије осуђује напад на предсједника ДНП Милана Кнежевића. Оцјењују да се ради о тешком инциденту који је мотивисан мржњом према српском народу и Демократском фронту.

-Мјесецима, а и годинама, се у Црној Гори несметано промовише антисрпско расположење које је последњих мјесеци ескалирало у отворени екстремизам који евидентирамо на сваком кораку, од излива нетрпељивости и бијеса на улицама до отворених пријетњи у медијима и на друштвеним мрежама, наводи се у саопштењу Нове.

Поручују да ДФ нико неће поколебати у борби за вриједности традиционалне Црне Горе.

Знаћемо да се одбранимо од свих који су помислили да силом могу рјешавати ствари у Црној Гори, било да се ради о ДПС, њиховом предсједнику, мафији која је повезана са њима или несрећним људима које су жртве њихове екстремистичке кампање, додаје се.

Истичу да се надају да ће надлежни органи схватити озбиљност тренутка у коме се налази Црна Гора и “спријечити фасиштичке и хулиганске испаде који су постали заштитни знак појединих опизиционих групација, како све то не би ескалирало у нешто много озбиљније”.

Посебна пажња државних органа треба да буде усмјерена на тзв. заштитничке групе које дају за право насилницима да се тако понашају и које мисле да они не треба да сносе никакву одговорност за увреде и нападе на друге људе, закључује се у саопштењу Нове.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!