Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Никшићке фразе никшићког диктатора: Нутриционисти, медицински стручњаци и политичко-ментални суноврати!

Пише: Иван Милошевић

Слушати шефа ДПС-а постаје нутриционистички подвиг! Ко након његових изјава не добије озбиљни напад и грчење цријева стварно није нормалан! Изјаве шефа ДПС-а већ годинама не налазе се у сфери рационалног, него спадају у домен медицинске његе. Рећи да ће ДПС и лично шеф ДПС-а зауставити суноврат Црне Горе, а при томе за њега је суноврат само оно што се догађа од 30. августа наовамо, је увреда сваког просјечног грађанина Црне Горе. Уколико је неко све нас ове три деценије водио у све дубљи и дубљи суноврат и довео нас лани на праг грађанскоиг рата онда је то ДПС и његов шеф! И сад он сам себе промовише у неког новог спасиоца који ће овај несрећни народ спасити од њега самог, од његове изборне воље и поруке да више не жели да носи на грбачи ДПС и лично њеног шефа!

Шеф ДПС-а је у Никшићу одржао својим истомишљеницима предавање о Европи и Русији, национализму и грађанизму, осветама и расветама, помамама и омамама и осталим наопаким темама. Ставове које је саопштио не вриједи ни коментарисати, јер нема ту шта да се коментарише. Осим да човјек сам себе одведе у још дубљи суноврат од оног у који га је ДПС и њен шеф лично стрпао и гура 30 година!

И није крив шеф ДПС-а што нас и даље вуче за нос. Крива је нова власт која ни након пола године од побједе на изборима и преко 70 дана од формирања владе неће да ДПС и њеног шефа стви тамо гдје они заслужују и гдје треба да буду. Умјесто тога они су одлучили да са њима сарађују, односно кохабитирају! Кохабитирају са човјеком који им у лице каже да појма немају, да је моћ и даље у његовим рукама и да је он и даље главни капо наших живота. Човјек и странка која је изгубила изборе и даље има намјеру да нам одређује спољне и унутрашње политипке курсеве и уређују личне и јавне животе. И за то није крив ДПС, крива је ова власт која више времена има да се супроставља и тјера мак на конац са лидерима и партијама парламентарне већине, док са ДПС и њеним шефом кохабитира!

Углавном, у Црној Гори одавно више ништа није нормално! Умјесто да нам буде боље, све је горе и то највише захваљујући бившем режиму чије размјере пљачке тек откривамо ових дана. Како све то одвратно звучи када шеф ДПС-а из Никшића каже: “Нећемо одустати од навођења Црне Горе и Западног Балкана ка европским вриједностима и поред тога што су и деценије и вјекове провели по европским беспућима. Да бисмо даље могли да рачунамо на Црну Гору и њену европску будућност морамо овај испит у Никшићу положити никад боље до сада, рече шеф ДПС-а.

Пих!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦАР ПЛАНИНА: Ком – вaсојевићки Олимп!

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

ПОЗНАТО, А НЕПОЗНАТО: Када су Слобо и Фрањо жељели да буду Тито!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

kuci

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!

velika1

УОЧИ СРЕБРЕНИЦЕ: Имена џелата који су починили масакр у Велици 28. јула 1944. године, муслимани се нијесу извинили Србима и покајали због злочина!

vila

КОМУНИСТИЧКА НОСТАЛГИЈА, ТИТОВА ВИЛА У ИГАЛУ: Отвара врата за посјетиоце, Јаков би могао да продаје карте!