Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић: На црној сам листи Америке!

Предсједник Покрета за промјене, Небојша Медојевић, саопштио је да је стављен на црну листу Амбасаде Сједињених Америчких Држава.

Стављен сам на црну листу Амбасаде САД јер сам, као Црногорац, суверениста и еуроатлантиста, бранио уставно право Срба Страхиње Булајића и Мића Ђукановића да Србин буде градоначелник Никшића на основу изборне воље грађана! То им је тада оспоравала Позитивна Црна Гора, а главни антисрпски јуришник био је Дритан Абазовић, који је и био главни аутор чувене платформе, која је писана преко Океана– истакао је Медојевић.

Како је навео, исто би урадио за сваког грађанина ове државе, био он Црногорац, Србин, Бошњак, Албанац, Хрват, Ром, Еским…

Ако не поштујеш себе и своју државу, неће те поштовати ни други. Увијек за сарадњу са великим силама. Никад слуга и роб. Тада сам им јавно разоткрио високог оперативца ЦИА, нажалост исто Србина. Чувао сам право, част и достојанство државе Црне Горе– закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!