Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић: Фотеље узеше они за које нико није гласао, данашњи фашисти за Тита и Голи Оток!

Док читаво вријеме иде кампања да се Демократски фронт (ДФ) бори за фотеље, све фотеље узеше секташи за које нико није гласао, поручио је данас лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић.

ДФ је једина политичка групација која се залаже за дисконтинуитет са 75 година тоталитаризма. Данашњи фашисти најгласнији су у борби против фашизма 30-их година прошлог вијека, али ћуте на фашизам данас, 2022 године. Фашизам нашег времена је владавина мањине која је лојална глобалним банкарским фашистима. Они контролишу капитал, медије, формирају Владу, контролишу безбједносне службе, војскуи дипломатију. И тамо не смије бити оних који другачије мисле, њихових политичких противника, а посебно не Срба који неће да буду антисрби и Црногораца који нијесу антисрби. И сасвим је природно што нови фашисти промовишу бивши комунизам, Тита, Голи оток, убијање неистомишљеника без суда и суђења. И фашизам и комунизам су се заснивани на тоталитаризму и насиљу и демократија и слобода су им смртни непријатељи– казао је он.

Према његовим ријечима, за наметање новог фашизма потребна је и медијска машинерија, ојачана, како каже, такозваним агентима од утицаја.

Или како се то модерно каже, НВО аналитичарима. Демократија и слободно изражена воља грађана на изборима је за њих неприхватљива. Слобода и демократија, сувереност грађанина, интереси грађана, државе, традиционални систем вриједности, снажна домаћа економија, владавина права, самодовољност у храни и енергији, снажна војска, патриотизам, слобода мишљења, слобода вјере и социјална правда– казао је Медојевић.

Он сматра да је Црна Гора увијек била подијељена између проданих душа, издајника, слуга окупатора и слободољубивих патриота.

Смрт глобалном банкарском фашизму, слобода грађанима, народима и државама свијета. Само јако. Слобода или ништа, поручио је Медојевић

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АНДРИЈА МАНДИЋ ПОВОДОМ РЕЗОЛУЦИЈЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Црна Гора се понизила, Срби се ујединили!

СТАВ И ТО СРПСКИ, МИЛОШ КОВИЋ: Резолуција је фалсификат, након гласања политика реципроцитета!

“СРПСКА КУЋА”: Извини Србијо због издајничке одлуке Владе ЦГ да гласа за Резолуцију о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!