Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НАЧИСТО ПОБЈЕСНЕЛИ, КО О ЧЕМУ, ДПС О СРБИЈИ: Јаков сели Подгорицу на Авалу!

Умишљај Јакова Милатовића да свијет од њега почиње, и да смо од кад је он ушао у политику постали “нормална западна држава”, заиста није вриједан коментара. Јер, оно што се дешава у Црној Гори од 2020. је примјер хаоса у свим институцијама, уништавања економије, бушења безбједносног система, просвјете, културе, пропадања здравственог систем, наводи се у саопштењу Медија центра ДПС-а.

Оно чиме се Милатовић дичи у интервју словеначком медију – мирном смјеном власти –, како се наводи усаопштењу је најмање заслуга његова и његових политичких партнера, већ је производ зрелости и демократског капацитета Демократске партије социјалиста и њених коалиционих партнера.

Како његови напуштају функције и фотеље, најбоље смо видјели на примјеру Дритана Абазовића и одбијања да пуних 15 мјесеци оде са мјеста премијера. Позната је Милатовићева пракса да фалсификује економске перформансе Црне Горе, покушавајући да наметне закључак како се држава из које су отјерани инвеститори, држава у којој је уништен економски сектор, угашена авио компанија а државна предузећа напуњена партијским кадровима, рођацима и пријатељима властодржаца, боља и успјешнија од оне која је до 2020. била водећа економија у региону. Презадужена држава, заглављена на путу ка ЕУ, са владом трулих компромиса, којој је управо кумовао Милатовић, и са четничким војводом и Путиновим херојем на челу парламента, свакако не може бити боља и успјешнија од Црне Горе која је до 2020. била најбрже растућа економија, чланица НАТО савеза, и предводник региона у европским интеграцијама, истичу из ДПС-а, додајући да уосталом имајући у виду да Милатовић више политички дјела као лобиста бившег Демократског фронта, него предсједник свих грађана, да од странака тог блока преузима манире и идеологију и да имају заједничког политичког тутора, прије ће бити да је Милатовићева визија Црна Гора у Србији, него у Европској унији

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

СЛАЂАНА КАЛУЂЕРОВИЋ ПОРУЧИЛА МИЛУ: Вук длаку мијења, али ћуд никада!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!