Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Мирјана Бобић-Мојсиловић: Слуђивање планете или врли нови свијет!

Пише: Мирјана Бобић Мојсиловић

Ако неком до сада није јасно до које мере се ради о слуђивању планете и индукованој когнитивној збрци, најновије сличице из домена свакодневног лудила света можда могу да помогну.

За жену године у Америци, изабран је мушкарац! Најбоља америчка пливачица је биолошки мушкарац. Најбољи атлетичар је такође биолошки мушкарац. Женски спорт умире! На модним пистама све је више мушкараца у високим штиклама. Идеал женске лепоте оличава мушкарац који се идентификује као жена.

Подсмевање женама и њихова симболичка „елиминација” добија своје ужасавајуће обрисе који би били комични да нису трагични. Звезда света је феминизирани мушкарац, а с њим под руку иде и „нова жена”, коју тешко могу да дефинишу. Убиство алфа мужјака био је само почетак овог сумрака света – сада је напад на жену добио своје глобалне размере.

Извесни дечко Дилан Малвени, који је недавно почео да се идентификује као жена, постао је планетарна звезда. Глумица Дру Баримор недавно је клечала пред њим, он је главни говорник на Форбсовом самиту моћних жена. Чувени козметички и модни брендови јавно му се диве због храбрости, био је звезда Њујоршке недеље моде, а да лудило буде још веће – овог младића у хаљиници спонзорише Тампакс, чувена фирма која производи тампоне за жене! Овај момак, који игра улогу хистеричне девојке, дебело нашминкан и обучен у лепршаве хаљинице, у ствари је нека врста сатанистичке пародије на жене.

У исто време, бројне жене на друштвеним мрежама одбијају да се дефинишу као ЦИС жене – ради се о савременом термину измишљеном да направи разлику између жене која је рођена као жена и осећа се као жена, и „жене” која је рођена као мушкарац, али се идентификује као жена.

Лудило почиње од језика, заправо. У многим речницима дефиниција жене своди се на „људско биће које може да рађа”, мада ће се изгледа и та дефиниција променити, пошто лудило не престаје – у хистерији се данас урла да и мушкарац може да буде трудан.

Занимљиво је да су, некада врло гласне, феминисткиње сада углавном тихе у одбрани жене – у званичним медијима ретко се могу чути гласови оних који с пуним правом говоре да бити жена није питање костима и шминке, иако је свима јасно да се ради о опасној позоришној представи, у којој су највеће жртве деца.

Индустрија трансџендеризма једна је од најбрже растућих индустрија у последњих неколико година.

Елиминисање жене почиње као водвиљ, са свим оним вештачким трепавицама, ресама, лажним грудима, а завршава се као трагедија.

Врли нови свет, о каквом чак ни Хаксли није могао да сања.

Извор: блог То сам ја

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!