Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Милочер: Мјештани и локално руководство траже стопирање градње!

Мјештани Пржна, Милочера и Светог Стефана поломили су данас ограду око Краљичине плаже и омогућили улазак на плажу која је резервисана искључиво за госте хотелског комплекса Свети Стефан – Милочер.

Мјештани су се окупили испред градилишта хотела “Краљичина плажа”, захтијевајући да се спријечи бетонирање овог мјеста. Они су аутомобилима блокирали улаз. У томе су им се придружили предсејдник Општине и предсједник Скупштине општине Будва Марко Царевић и Крсто Радовић.

Мјештани су поручили да они нијесу насилни, већ да су спровели само законско рјешење Комуналне полиције и инспекције да се уклони ограда.

Комунална полиција је доставила рјешење ресорном министарству, које није реаговало, зато смо ми спровели законског рјешење, поручили су мјештани и додали да ће ограду поново уклонити ако је комапанија Адритиц пропертиес постави

Окупљени су били блокирали и градилиште будућег хотела “Краљичина плажа”. Полиција је дошла на лице мјеста, након чега су мјештани почели полако да се разилазе.

Царевић је позвао премијера Здравка Кривокапића и министра еколигије просторног планирања и урбанизма Ратка Митровића да коначно предузму нешто и ријеше проблем Милочерског парка и градње у њему.

Подсјетио је да је Општина тражила да се заустави градња. Радовић је казао да се мора извршити детаљна провјера комплетне документације, “јер се види да се објекта се не уклапа у простор и цијело мјесто је блокирано”.

Он очекује од Владе да се озбиљније позабави овим проблемом. Обезбјеђење компаније Адриатиц пропертиес, која управља Светим Стефаном, није реаговало.

Раније су из компаније Адриатиц Пропертиес саопштили да су наложили својим адвокатима у Лондону да упуте допис власницима имовине по сваком уговору о закупу, те да очекују од власника имовине да у потпуности испоштују своје обавезе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!