Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Либерална бурлеска: Повратак капеле на Ловћен окидач за крвопролиће или зидање Берлинског зида у Црној Гори!

Пише: Иван Милошевић

Када се мало дуже дружиш са ДПС-ом свашта ти пада на памет! Тако је и тобожњим либералима повратак капеле на Ловћен позив за крвопролиће! Да није написано, рекао би човјек да овдје неко није нормалан – посебно либерали!

Пошто су тачно прије пола вијека комунисти срушили Његошеву капелу, његови идеолошки насљедници данас забрањују њену обнову! Оно што комунисти униште нема шта да се обнавља, јер је то за вијек вјекова завршена ствар. По њиховој логици обнова онога што су они срушили је позив на рат, заправо крвопролиће! Када комунисти нешто сруше, онда је то божја правда, а када неко хоће нешто да обнови онда је то револуција и позив на оружје! Наопаке ли идеологије, Боже драги, а још наопакији ови данашњи либерали и њихова дружина! 

Liberalna partija

О рушењу капеле на Ловћену је толико написано, а ништа мање није било приче ни о њеној обнови, па је неукусно све то понављати. Ипак, ваља истаћи да капела на Ловћен није слетјела из Београда, него да је Његош сам себи одредио гроб. И тада није маштао о маузолеју, него о скромној капели. Ваљда треба испоштовати његову вољу и након полувјековног комунистичког мрака вратити великог владику у капелу да тамо почива!

Ипак, ова ренесанса комуниста до свега може да доведе. Толико су се комунисти намножили и тако су постали агресивни да могу неко чудо да направе. Није тајна да је Црна Гора задњи бастион комунизма у Европи и да као таква може јадом да забави не само ових пола милиона одраслих грађана, него и регион! 

Идеолошки насљедници комунизма поред несрећних либерала су и ДПС-овци, њихова дружина, али и добар дио остатка политичких партија ( Демократе и СНП). Показала је то и данашња расправа о рату у Украјини и хорска осуда руске “агресије”. Новокомунисти као да траже новог газду и нашли су га у ЕУ и сада, као што су некада у Кремљ гледали као на обитавалиште богова, нови Олимп су смјестили у Брисел! Нијансе нијесу важне, важне су газде! А комунисти без газда као и да не постоје! Газде од њих чине људе и поданике нове тоталитарне комунистичке свијести.

И неко каже да је пао Берлински зид. Можда је пао у Берлину, али наново се зида у Црној Гори! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!