Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОЛО СРПСКИХ СЕСТАРА ИЗ НИКШИЋА: Донација за “Мале пчелице” у Крагујевцу!

Коло српских сестара из Никшића у част овогодишњег празника Материце, донирало је помоћ Заводу “Мале пчелице” из Крагујевца. Предсједница Сабора кола српских сестара Сенка Дурутовић и чланице Кола српских сестара из Никшића, са члановима православне организације “Стазе радости” из Никшића побринули су се и прикупили вриједну помоћ за овај центар.
Inline image
У Заводу “Мале пчелице” у Крагујевцу, у којем се брину о особама ометеним у развоју тренуно живи око 900 особа. Прикупљен је камион од 10 тона помоћи, у којем је поред хране било и одјевних предмета а такође је купљен материјал за 100 постељина. Ово је био мали дар Сабора кола српских сестара, Кола српских сестара из Никшића и Православне организације “Стазе радости”, поводом предстојећих божићних празника.
Нека Господ умножи свачије добро дјело, како би онима којима је потребно било од користи, на свеобухватну радост и духовно и људско узрастање и да схватимо да је уствари истинско наше, само оно што смо од срца подарили другом. 
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

СРБИН ГАЗИ: Новак Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!