Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ: Мило у пензији, мало морген или шеф ДПС-а контролише власт и када није власт!

Пише: Иван Милошевић

ДПС и Мило нијесу више на власти! Ко у то повјерује након данашњих изјава шефа ДПС босанској федералној ТВ и одлуке ЕП да попис мало сачека, има великих проблема са сивим ћелијама! Мило у пензији, то је политичка фатаморгана и савршена халуцинација, привиђење са онога свијета у коју више ни дјеца у вртићу не вјерују! Мило у пензији, мало морген, мало сјутра и прекосјутра, Мило је жилава сорта и за њега су потребни жилави противници, а не као ови од августа 2020 до данас. Не може се против Мила у најлон рукавицама, потребне су вам боксерице таман толико тврде као његове, потребни су вам ортаци као што су ови његови – спремни да на његов миг и погину ако треба! 

Нијесам читао од а до ш Милов интервју за босанску ТВ, немам више стомак за његову причу, али из наслова је јасно да је Мило и даље на антисрпском путу и да је за цјелокупно балканско смеће крива Србија и Русија. А док Мило сматра да су за све криви Србија и Русија нема попуштања и Мило је маредио својим полтронима да траже одлагање свега и свачега, да дању не свиће, а ноћу не залази Сунце, да пужеви не носе кућице на леђима, него да то раде коњи и магарци, да сат не иде унапријед, него уназад и да у ваздуху има више азота него кисеоника и да се више не музу краве, него волови! У тој поплави одлагања, суспензија пописа ти дође као Пера Детлић међу јастребима Монтенегрина, има да очерупају попис и пописне комисије док си рекао кекс и док је Пицула преко ноћи писао ДПС амандман у ЕП-у! 

Господо драга, онесвешћена и бесвешћена, унеређена и распамећена, огољена и утуљена, раздрта и сатрта, ДПС-овци су свуда тамо гдје су и били, а њихов шеф је и даље свеприсутан у свакој травци и пацовском домаћем каналу! Организовао је путујућу политичку групу за одлагање дана и ноћи, играња покера и лотоа, а нема сумње да одређује и квоте у кладионицама. И када добијеш пролив знај да си га добио јер си попио неку ДПС кашу са Миловим мирођијама и екстракт додацима! Ни жваку не можеш да сазваћеш, а да ти пред носом не пукне балон са Миловим ликом, дрчним погледом и запетим палцем! 

Мило нема само своје домаће полтроне, има и оне са стране, Пицулу, Билчика, Илчика и осталог Килчика и наређују им шта да раде у Бриселу. Он у Сарајеву одради интервју, пошаље поруке, а ови Илчици, Билчици и Пицуле, одраде за шта су плаћени. Чак су и посланици из напуштене области Луксембурга, који и не знају гдје је Црна Гоира нити су за њу чули, одлучили да Црној Гори не треба попис и то све док не Мило одобри и пресече пописну врпцу! 

Господо из власти добили сте што сте заслужили. Испред носа Мило вам игра своју полку, казабланку и капабланку и вуче вас не за нос и уши, него вас растеже као гумерабику и од вас праве правцате воштане фигуре. Ви се играте са влашћу, а Мило је не пушта и када ју је изгубио. Промијенио је методе, иако му је прича досадно иста и има успјеха. Умјесто да се Мило и његов први, други и остали ешалон, копрца у борби са законима и правдом, војска шефа ДПС-а је прешла у герилу и другачијим  средствима бори се за исти циљ – власт по сваку цијену, па и да под њиховом влашћу и не буде Црне Горе!

Довољни су они самима себи и која ће им она ствар, грађани, млађани и остали малограђани. Довољни су самима себи, а овима на власти није довољно ни када освоје власт, јер не знају шта ће са њом и радо би се је отарасили чим намире и засите своје подебље и вазда празне позадине!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

СРПСКИ СТАВ: Србија мајка, српски језик не може имати више имена!

МОНАРХИЈА И ДЕМОКРАТИЈА: Петровићи у канџама Броза!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!