Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Када не може у Црној Гори, може у Београду: Братиславу Стоиљковићу (“Адриа”) уручено признање УНЦГ!

Предсједник Управног одбора Адриа-Јадран медијске групе Братислав Стоиљковић добитник је награде Удружења новинара Црне Горе за најбољи медијски подухват у 2022. години. Награду Стоиљковићу, на прес конференцији у Београду, поводом најаве новог фестивала „Скале“, уручио је данас предсједник Удружења новинара Црне Горе Тихомир Бурзановић.

Стоиљковићу је награду уручио предсједник Удружења новинара Црне Горе
Након уручења награде Стоиљковић се обратио присутнима, захвалио на признању, а посебно на чињеници да је неко препознао рад Адриа-Јадран медијске групе.

Наше су Скале, наше је море, наша је и цијела Црна Гора. Она исконска, права, била и остала. Постојали су ту неки пролазни људи који су трајали дал’ 30 дана или 30 година, који су покушавали да је омету на том путу, међутим, нису успјели и они су изгубили, а ми смо побиједили, рекао је Стоиљковић.

Истакао је и да му је награда уручена у Београду јер му је забрањен улазак у Црну Гору.

-Нажалост, мени су ти исти људи забранили улазак у Црну Гору, а када погледам на то са ове дистанце они су ми уствари учинили част и привилегију. А зашто су ми учинили част и привилегију? Ево рећи ћу вам. Тешко да бих ја својим знањем, умјећем, вјештинама, трудом и радом успио да дођем у исти круг људи попут Матије Бећковића или наших другара из Београдског синдиката, наших врхунских спортиста, свештенства или српске дипломатије. Њима се захваљујем на тој привилегији коју су ми учинили, истакао је Стоиљковић.

Посебно се захвалио Удружењу новинара Црне Горе и предсједнику удружења Тихомиру Бурзановићу.

Хвала вам што сте препознали наш рад и труд, али прије свега једну борбу да, морам тако рећи, у непријатељском окружењу гдје су институције државе радиле против нас, па и ванинституцијално дјеловали против нас, покушали да нас спријече и омету да ми једну просјечну подгоричку телевизију доведемо до статуса националног емитера и да овај фестивал буде прави регионални спектакл. Да фестивал буде изабран за догађај од националног значаја у Црној Гори 2022. године, да имамо представнике комисије за избор Греми награде у Херцег Новом, тако да се ево овом прилом још једном захваљујем, закључио је Стоиљковић.

Извор: адриа

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

НА ДАНАШЊИ ДАН 1845. ГОДИНЕ: Почела градња капеле на Ловћену!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!