Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КАДА ЋЕ ДА СВАНЕ, ДАН ПОДГОРИЦЕ: Од банде до фашиста, Иван Вуковић и Весна Меденица у одијелу кумровачких комесара!

Пише: Иван Милошевић

Баш је лијепо што су “Вијести” јутрос објавили преписку Ивана Вуковића и Весне Меденице. Овај први размеће се ових дана демократијом, поштовањем људских и осталих права, европејством и осталим шминкерским подухватима и држи предавања о патриотизму и моралу, а у преписци видимо да се иза све те проевропске љуштуре заправо скрива примитивни подгорички мангуп са корзоа. И то онај исподмугијевског нивоа, налицкан италијанским мирисима и кумровачким лекцијама! У суштини сва његова политичка каријера може се сабрати у ону аксиому Весне Меденице изречене псовком “Јебем им мајку четничку”! 

Као што је и Весни поменута аксиома блиска и дио свакодневног рјечника и партијског бонтона, тако је и Вуковићу прирасла за срце, па оне који му нијесу по вољи назива бандом и осталим терминима подземља! Ето то нам је Милова борба дала и врхунац Миловске и ДПС идеологије стаје у те четири ријечу – Јебем им мајку четничку!

И ти и такви су нам кројили судбину и животе у Подгорици и у судници. И нијесу се штедјели – јебали су мајку четничку свима којима су могли, а и даље то раде и немају намјеру да престану! Чудна је то сорта Миловске дјеце и мајки, они само знају за четнике и партизане и иако су у зрелим годинама још увијек се играју Мирка и Славка и бацају бомбе. Овога пута не под прозор окупатора, него обичних грађана који им нијесу по вољи! 

А њиховом стопама данас су кренули и одборници и то млади ДПС-а. Кажу да се у Подгорицу вратила тама након 2020. године и да су на неким мјестима у служби главнога града распоређени фашисти. Није тешко открити на кога мисле и баш ме је зачудило што им у подножју споменика на Горици нијесу опсовали четничку мајку и сврстали их уз скуте окупаторских редова. Тако млади, а тако већ изгубљени и тотално пролупани за било какво озбиљно размишљање и договарање куда треба да иде главни град. Куда са њима таквима и са њиховом фашистима који не сједе у општинским фотељама, али сједе у њиховом главама, сивим ћелијама и можданим неуронима и напасају се комунистичком и кумровачком травом незаборава! 

И након оваквога дана и пуцања по свему што није ДПС-овско, али јесте фашистичко, неко каже да са њима треба да се неко мири. Како да се мириш са Титовим пионирима који још увијек гледају Сутјеску и Неретву и ујутру уз химну Брозу дижу петокраку! Не требају њима никакви фашисти и они стварни или нестварни, довољно су им они у њиховој глави и ево већ деценијама бију бој са самима собом и својим мегаброзистичким утварама! 

А ни да зуцну и да помисле да су Титове наредбе пратиле савезничке авионе на путу ка Подгорици и претварању овога града у прах и пепео. То не допире до њих, одбија се као од стене и удаљава их свјетлосним годинама од било каквог, па и оног најобичнијег помирења, односно ко је коме украо стаклене кликере!

И овог 19. децембра Подгорица сном комунистичким спава и уљуљкава се и у машти производи своје фашисте и домаће издајнике. Без њих као да нијесу живи, а и нијесу, претворили су се у идеолошке клонове и нове политичке комесаре. И таљигају своју причу до наредног Никољдана,па до наредног и до посљедњег, а и након њега измислиће нове фашисте. То им је њихова борба дала! Боље рећи казнила за вјеки вјекова!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нека се припреми, нека се припреми…!

ЗАБРАЊЕНЕ КЊИГЕ О ЧЕТНИЦИМА: Комунистима смета истина!

ПОЛАКОТЕ, ВРХ ДПС ПИРАМИДЕ: Ухапшени Катнић и Лазовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!