Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ИМА ЛИ КО ДА ЧУЈЕ: Прекините иживљавање ДПС-а над народом и здравим разумом!

Пише: Иван Милошевић

Ухапшен бивши директор полиције због сумње да је шверцовао цигаре, Весна и Сузана сузе роне што Мандићу и Кнежевићу нијесу навукли робијашка одијела, криминалне банде из времена бившег режима гађају се зољама и бомбама по Цетињу, а ДПС потписује спроразум са Милојком око пописа и тражи да се сви њихови захтјеви негдје до прољећа ко зна које године испуне. Иначе, бојкот!

Иако и овакво напрсло судство повремено оптужи бивше челнике бившег режима и понајбоље пријатеље шефа ДПС за криминал, представници те странке имају образа да у јавности глуме тобожњу опозицију и бранитеље реда и закона, мира и независности Црне Горе! Читам да млађани ДПС понавља као папагај да се ДПС-у не трчи са пописом, да су потписали споразум, али ко јебе споразум, док се све у њему од тачке до зареза не испуне и они на свом конгресу верификују резултате споразума и позову своје комите и активисте да кажу ко су и којим језиком говоре и у коју цркву иду! До тада, фајронт, путуј игумане и не осврћи се сине! Предлажу бојкот пописа, све док на конгресу не одлуче колико пописивача има црвене, а колико зелене очи и да ли инструктори носе патике или дубоке ципеле!

ДПС се понаша као да није ведрио и облачио 30 година у Црној Гори и да је био алфа и омега тадашњег јавног, тајног и подземног живота. Понашају се као да су се родили прије три године и кажу да немају било какве везе са пљачком и насиљем од деведестих прошлога вијека, па све до 2020. Као да су са Марса пали и као да се питају гдје су то стигли! 

Позивам нову власт, која има све механизме државе у својим рукама, а уколико их нема да их истога часа преузму и да прекину ову агонију иживљавања ДПС-а над обичним смртницима и њиховом прилично похабаним можданим вијугама! Рашрафите коначно то судство, смијените тамошње судије, односно ДПС адвокате, пошаљите и чистачице на Биро за запошљавање и умјесто њих поставите некомпромитоване и неподмићене људе да спроводе правду и законе! Сигуран сам да ће тада половина јавног ДПС кадра завршити иза решетака и да ће Црна Гора моћи коначно да одахне од ДПС бојкота и осталих врста одлагања, смарања и размножавања! 

Уколико неко сумња у то шта је ДПС радио 30 година нека пита старије од 50 година. Већина људи те доби својим очима је видјела криминал и свеопшту пљачку бившег режима и његовог шефа и све је то искусила на својој кожи. Свједока, односно живих доказа, против ДПС-а има на сваком кораку и само треба неко нормалан у судству да их позове, испита и ето им посла за наредних 20 година! 

Уколико актулни владајући политичари сматрају да је ДПС опозициона странка и да њихове ставове треба уважавати и третирати као правне или остале аргументе и они, а и ми – сви остали, смо обрали такав бостан да се од тога нећемо опоравити наредних сто година. Нити је ДПС опозициона, нити странка која се бори за политичке циљеве, а стало им је до тога да људи боље живе и одморе од подјела и несојлука који су сами посијали у скоро сваку породицу, као до лањскога снијега!

Једини циљ који признају функционери те странке, а посебно њен бивши шеф, је партијски конгрес, сопствена позадина и повратак на власт. За ово задње имају неколико метода – од револуције, па до бојкота свега и свачега, од лета бубамаре до парења мачака у фебруару! Уколико се будемо обазирали на њихове “аргументе” и тобожње бојкоте и остале клопоте, боље да нас нема и да без избора и већ сјутра предамо сву власт конспиративном и тоталитарном, неокомунистичком ДПС-у, да нам дефинише генетски код и у њега усади вјечну зубљу вјечне помрчине њихове алавости и незајажљиве жеље за влашћу њиховог правог, а тренутно тајног шефа из бившег предсједничког кабинета! 

Уколико има ко да чује, ставите тачку на ДПС иживљавање, спроведите попис, изаберите нове судије и отјерајте већину ДПС-а у три лијепе материне и у Спуж!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

brigada11

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!