Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ХИБРИДНИ МИЛОЈКО: Биће пописа, али и забране књига!

Постигнут је договор са опозицијом око пописа, новог одалагања неће бити и почеће 30. новембра. Шешељева књига биће забрањена у Црној Гори, саопштио је данас након сједнице Владе на конференцији за новинаре премијер Милојко Спајић.

-Мислим да смо постигли договор са опозицијом и да ће бити подржан од опозиције и скупштинске већине. Мислим да је то сазријевање политичке сцене. Пописивачке накнаде могу достићи до 1000 еура за оне који буду вриједни. Не можемо да користимо подстке из 2011. године, требају нам нови подаци, казао је премијер.

Он је рекао да је представнике опозиције питао да ли је датум – 30. новембар проблем за почетак пописа и да су му одговорили да није.

Датум остаје исти, а преостало је да се испуне сви услови за одржавање попис. Поносни смо на рад Монстата, раде сјајно свој посао. Нисмо још добили званичан одговор од опозиције. Очекујем да буде позитиван. Не бих прејудицирао одлуке њихових органа, истакао је он.

Спајић је коментаришући књигу Војислава Шешеља рекао да осуђује сваки говор мржње.

Неће се десити каталогизација ове књиге у Црној Гории и иницирали смо ограничавање овог наслова за Црну Гору. Можемо размотрити и мјеру протестне ноте, нагласио је премијер.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко војвода од провизије!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Шта је природније него да као Србин градим добре односе са Београдом и Бања Луком!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!