Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ХАЈКА НЕ ЈЕЊАВА: “Хероје Халијарда” нијесу гледали, али све су видјели, српски медији ћуте!

Пише: Иван Милошевић

И “Вијести” су потврдиле своју часну пионирску комунистичку ријеч. Четници – нон пасаран! Данас ексклузивно на ексклузивном папиру драмски писац, сценариста и директор Дјечјег позоришта, Стеван Копривица, каже да “Хероје Халијарда” није гледао, али да зна да тамо ништа не ваља и да неко афирмише четнике и ревидира комунистичке аксиоме по којима су четници сарадници окупатора и тачка! Чудо је тај комунизам – комунисти све знају и прије него се са нечим упознају! Као да су рођени са неким идеолошким скенером и снимајум снимају… Овога пута један филм, “Хероје Халијарда”и траже цензуру, јер њима су исто четници и Њемци, све је то голи фашистички шљам и то је још прије 80 година рекао Моша и Броз, добили су комунистичке таблице са онога свијета и једном за свагда укопали их у пионирске мозгове! 

Драмски писац, човјек од умјетности, поштовалац по професији драмске умјетности, што подразумијева и филм, признаје да нешто није гледао, али је све видио. А “Вијести” као да су откриле Америку о томе пишу подугачак текст! У помоћ су позвали Теу и спортисту Беговића, све јунак до Титовог јунака, све дјеца комунизма, УДБЕ, ОЗНЕ… Ваљда да учврсте пољуљану слику о комунистима и прикрију њихову сарадњу са Њемцима и усташама и немилосрдну борбу и бројне злочине против четника. И Титови пионири разних боја, носачи стварних и фиктивних штафета и споменица из тамо 75-е и неке и даље гуле исту причу, до бесвијести трубе о издајама и вељесрпским уротама и плачу над изгубљеним комунистичким временом! 

Један баук кружи Црном Гором! Није то баук сиромаштва, пљачке, лоповлука, корупције и примитивне трговине и пуњење владајућих гузица, него је то баук нововјековног комунизма! Овога пута није то комунизам бољшевичког типа, увезен из џепова Лењина и Стаљина, него је то комунизам утемељен на прозападним и евроатлантским вриједностима и НАТО стандардима. Иако је ЕУ још поодавно рекла да неће комунсте у својим редовима, осим на оптуженичким клупама, домаћи Титови пионири гурају се у ЕУ, а а на глави и у малом мозгу и даље заливају Броза, Јову Капичића, Пека, Саву и остале синове петокраке чије су руке крваве до рамена и чији злочини ни након скоро 80 година још увијек нијесу побројани! 

А српски медији ћуте! А има их, није да их нема, али ни да писну о једном филму, одбране га барем један дан и кажу да је црно-бијела техника давно превазиђена, да није у моди и да од кад је свијета и нормалнога вијека, разноликост је вриједност свијета и његов спас. Ћуте српски медији – да ли због тога што нема шта да кажу или им је некако непријатно да се придруже хајци на “Хероје Халијарда”!

Шта се ово на Србе свали, што су овако млаки и слаби и као и да већина њих Броза још слави и са њим посипа се по глави! Ни на једном српском медију у Црној Гори да се организује емисија о несрећном грађанском рату, о јамама и нашим, црногорским костима, разбацаним по словеначким и осталим јамама и да неко нешто каже у одбрану жртава Брозовог и Мошиног терора! 

Црна Гора сном српскијем спава, нигдје да се нађе која глава, па да каже да је комунистима бадава што имају 110 глава, када ниједна није права, али да спава, спава, спава… 

Срби – зашто ћутите? 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

ДИЈАСПОРА, АНТОНИЈЕ КОВАЧЕВИЋ: Вучићева застава, руско њет и друге игре око Резолуције која најмање има везе са Сребреницом!

ИСПОВИЈЕСТ СРПСКОГ ЕВРОСЛИНАВЦА

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!