Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГДЈЕ СУ СРПСКИ МЕДИЈИ: Хајка антисрпских хајкача на врхунцу, Срби гласно ћуте!

Пише: Иван Милошевић

Бурсаћи, ДПС-овци, Александре и Касандре, ових дана само што не крену по српским кућама да виде да у којој нема слика Драже, Павла, кокарде или три прста. Да поткрешу гдје је предугачко, да додатно утуку гдје је већ све утучено, да случајно ко шта не каже, да не писне српски и да се не присјете Драже, његових војника, заклетих пратилаца краља и монархије, које су комунисти немилосрдно само у некох 20-дана побили све до једнога, гурнули у једну од 600 словеначких јама и наредили потомцима да ћуте о прецима и да причају својој дјеци да им ђедови нијесу ни постојали, да су рођени као амебе, без коријена и стабла и да су зачети негдје у најдубљој тами мрачне шуме, гдје се људи више и нијесу препознавали као људи, него су неки вампири, вукодлаци и њихови насљедници. 

Ових дана врхунац хајке антисрпских хајкача достиже кулминацију. Бурсаћ куне из Сарајева, диже из мртвих Љуба Ћупића, проклиње све Србе који поштују Дражу и да може са њима би на ломачу. Никшићки ДПС-овци траже политичке главе Марка Ковачевића и предсједника тамошње скупштине што су були на парастосу Дражи. Боље би прошли да су били на парастосу Хитлеру и Химлеру, него што су се помолили за Дражину и душу његових на дестине хиљада несахрањених војника! 

Сплин правовјерног комунизма, аутентичне Брозове идеологије из сабраних дјела са Тушког пута, шири се Црном Гором, дави њене врхове, долине и ријеке и све што дише у овој несрећној држави гура ка Сутјесци и Неретви, у још један и то коначан обрачун са мртвим четницима, који за њих су још живи, па би да их докусуре, испале још који маљ по четничком мозгу и убију сваку мисао коју су икада помислили! Хајкачи из редова сарајевских беретки и домаћег ДПС-овског квазиешалона, исплазили језике као џиновске анаконде и прождиру све испред себе што личи на Србе и има нешто српско. Посебно су се окомили на оне ккоји поштују четнике, па њих прогоне не само језицима, него и са седам или 77 глава безглаве антисрпске аждаје која лети свакодневно од Бара до Бијелг Поља и од Пљеваља до Херцег Новог! 

А српски медији и портали ћуте или барем већина њих! Усукали главе у пијесак и траже тамо нешто што не могу на јави наћи, трагају за тајним владиним улазима и пречицама за политичке кабинете. И док они трагају за оним што неће наћи, испред носа им се шири антисрпска медијска хистерија која поприма облике тајфуна и километарског цунамија! 

Гдје су емисије, гдје су колумнисти, интелектуалци, новинари, да одговоре на ову сулуду хајку антисрпских хајкача? Није да Срби немау медија и могли би да организују емисије, доведу угледне госте да кажу што сви знамо, али што ДПС медији хоће упорно да згазе – Срби су у Црној Гори равноправан народ и имају своју историју коју сви остали морају поштовати и да четници током Другог свјетског рата нијесу були оно што данас о њима причају разни Бурсаћи, Александре и Касандре! 

Зашто ћуте српски медији, зашто се понашају као да ништа не виде или да то што виде није тако битно и да ће проћи само од себе. Уколико се на све то не одговори како ваља, хајкачи антисрпских хајки добиће вјетар у леђа и има да се множе геометријском прогресијом и размножавају попут биљака и сију своје љуто антисрпско сјеме свуда по Црној Гори! 

Зашто ћуте српски медији? Реците ми да знам, биће ми лакше онда да и ја ћутим и правим се да се ништа не дешава. Зашто ћутите, браћо, зашто? Уколико једно вријеме не захтијева да се ћути, онда је то баш ово наше, а имамо и гдје да дрекнемо и кажемо шта знамо и како је, јер српских ТВ, портала и осталих медија има довољно за ваљан српски одговор! 

Зашто ћутите? Реците, па и да ја ућутим!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

СТАРИ БРОД: Обиљежене 82 године од злочина усташа Јуре Францетића над Србима!

ПУНИ СЕ ЧАША ЖУЧИ, ТИК-ТАК: ДНП суспендовао подршку Милојку до краја јуна, траже усвајање резолуције о Јасеновцу, двојно држављанство, да српски буде службени језик, враћање тробојке…!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!