Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГАЗДЕ И ТУЖИОЦИ: Габријел похвалио Влада, нејасно да ли што хапси или не хапси!

Главни специјални тужилац Владимир Нововић се у оквиру радне посјете Сједињеним Америчким Државама, у сједишту Стејт дипартмента састао са специјалним изаслаником САД-а за Западни Балкан Габријелом Ескобаром.

Из кабинета Нововића је саопштено да су разговаралио резултатима Специјалног државног тужилаштва у борби против организованог криминала и високе корупције од почетка мандата главног специјалног тужиоца и изазовима који стоје на путу тој борби.

-Ескобар је похвалио напоре главног специјалног тужиоца и изразио подршку Специјалном државном тужилаштву и главном специјалном тужиоцу за континуирану, независну и непристрасну борбу против организованог криминала и високе корупције, наводи се у саопштењу.

Нововић је захвалио на сарадњи коју Специјално државно тужилаштво има са институцијама за спровођење закона САД и бројним донацијама које су унаприједиле људске и технолошке капацитете Специјалног државног тужилаштва.

Састанку су присуствовали и шеф Кабинета главног специјалног тужиоца Милан Дакиц́, сарадници специјалног изасланика САД за Западни Балкан и директорка ИНЛ из Амбасаде САД у Подгорици Јессица Царл.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!