Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДРМА СЕ МИЛОЈКОВА КАБАНИЦА: Није ни изабран за премијера, а заслужио да буде смијењен!

Пише: Иван Милошевић

Па ово је право тужно и весело Милојково вече! Није ни изабран за премијера, а већ је заслужио да буде смијењен! Које је чудо домаћа политика, у њој има свега и свачега и има онога кога нико нема! 

Окупило се стотињак екстрапристалица ДПС-а, бранича са Белведера, ДПС је одштампао наљепнице да од 1. новембра неће бити дома и да их пописивачи заобиђу, а Милојко је одмах пао. Предао се без борбе, сам себе нокаутирао, послао у ћошак, бацио пешкир, а да није ни закорачио у ринг, отпустио је судије и прије загријавања и сам себи задао ударац испод појаса! Уколико се дан по јутру познаје, Милојкови потенцијални премијерски дани пролазиће у смјени облака, елементарних непогода и наглих сунчевих периода! Све ће зависити од тога на коју је ногу Мило јутрос устао, шта је синоћ појео и да ли има затвор или му цријева добро раде. Нема сумње да ће Милојко као потенцијални премијер све то имати у виду приликом обављања свога посла и гарант да би заказивао сједнице одмах послије Миловог ручка, како би шеф ДПС-а могао на миру да прати шта ради или не ради Милојко! 

Шалу на страну, али ДПС је по ко зна који пут показао да му избори не могу ништа. И да не уђу у парламент имаће тих 100 радикалних присталица који ће да заустављају саобраћај, праве сједнике по подгоричким улицама и прковима, а то је изгледа за ове који добијају на изборима довољно да одустану од свега што им на ум падне! 

Милојко није ни постао премијер, а понаша се као лептир без крила, квочка без пилади или петао без кокошки! Уколико ће негдје да скочи очигледно да му је најближе Милово или Данијелово крило – ту је насигурнији и осјећа се најпријатније! 

Ко таквог Милојка жели за премијера заправо жели да ДПС и даље влада, овим приликом преко улице, преко Белведера и Богетића. Скупе се присталице ДПС-а на Богетићима или Белведеру и одлуче ко ће да влада наредних пет или 10 година, ко ће бити министар, први полицајац и обавјештајац и тако то и све по реду. Јебеш изборе, проценте и остале трице и кучине. Мило и његова белведерско-богетићка група се пита и тачка! 

И врапцима је јасно да је Дритан принц на бијелом коњу за Милојка који јаше на магарцу! Надам се да је то јасно представницима коалиције Заједно за будућност Црне Горе и Демократама и да неће допустити да Милојко од њих прави магарце! 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

ПОЗНАТО, А НЕПОЗНАТО: Када су Слобо и Фрањо жељели да буду Тито!

ДАНАС ЈЕ СВЕ ЈАСНО, КАПЕЛА И МАУЗОЛЕЈ ОТКРИЛИ КО ЈЕ КО: Монтенегрини, 100-постотни Црногорци – Брозова идеолошка дјеца и ренесанса комунизма!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

kuci

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!

velika1

УОЧИ СРЕБРЕНИЦЕ: Имена џелата који су починили масакр у Велици 28. јула 1944. године, муслимани се нијесу извинили Србима и покајали због злочина!