Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДРИТАН И “ТОП ХИЛ”: Медији сузавцу не вјерују или ко шиша премијера!

Пише: Иван Милошевић

Не свиђа ми се Дританова епизода у Топ хилу. Било нападнут или не, мислим да Дритану са лептир машном и комплетним обезбјеђењем није било мјесто у дискотеци. У дисокотекама је и без Дритана полицајаца као мрава, а кад се њима придруже још ови специјалци из специјалног обезбјеђења, па то човјек нема гдје да ђуска, а да се не огребе о неки пендрек, бибер спреј или кундак. Ј…. забаву гдје ти полиција куца и са лијева и са десна, одозго и одоздо, испод и над столом, у тоалету и на плесном престолу! И не би ме чудило да у таквој концентрацији полиције неко онако, из чистог мира, дрекне на тајне и јавне агенте и приупита их шта у толиком броју раде у једној дискотеци, па био то и Топ хил! 

Смета ми полиција и када их видим на корзоу, али ми смета и када Дритан, па нека је премијер у оставци хиљаду година, са комплет обезбјеђењем посјећује дискотете! Дритан јесте млад, чини ми се и слободан и без дјевојке, жељан забаве и провода! Могао је лијепо да скине одијело, кравату и пошаље обезбјеђење на спавање и оде у дисокотеку као обичан човјек. И нека се изђуска до миле воље, нека и мало попије, опусти се и све би то било људски и коме би то сметало! Овако када ђуска уз пендреке, кундаке и бибер спрејеве, личи ми на Мила и на његово обавезно шишање у центру Подгорице! Када је Мило ишао код брице кроз центар града се није могло проћи, јавни и тајни агенти су били у излозима, канализационим шахтовима, на крововима и у подрумима. Права опсада! И на такву опсаду ми је изгледало ово Дританово ђускање у Топ хилу. Као слободан човјек, против сам кабинетских опсада када се појаве политичке вође. Некако ме вријеђају, чине ме мањим него што јесам, јер ми поручују да они нијесу као ми, обични, који ђускамо и пијемо у комотној атмосфери, без пендрека, кундака и спрејева! 

Истина, можда у неком другом грму лежи Дритан. Више пута је рекао да му пријете, да аутомобили са којима се вози митериозно остају без кочница, да му разни кланови поручују да се чува. Па се он сада чува и у дискотеку са собом води обезбјеђење, а вероватно га прате и у свакодневном животу! Е, како онда Дритану у таквом амбијенту падне на памет да у два ујутру иде да ђуска у Топ хил, није ми јасно или ми је јасно, али ми се не свиђа! 

Било како било, Дритан док је премијер у овом или оном стању, не би требало да се са обезбјеђењем мијеша са обичним народом. У таквој атмосфери најчешће страдају обични који попију виски или два преко мјере, па и када наруче трећи, могу да се протумаче као провокација! 

Стога, Дритане, док си овакав какав си, сједи кући, читај књиге и гледај ТВ и у својој соби ђускај до миле воље. Овако, медији, и они и ови, са правом сумњају и (не)вјерују сузавцу и спреју. Крив си за њих, па и да нијесу употребљени због тебе! А ваљда нам је сузаваца и спрејева доста било за вријеме ДПС-а, па нас не подсјећај на те дане! 

Стога, Дритане, сједи кући, када ти се лијепо каже!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

СТАРИ БРОД: Обиљежене 82 године од злочина усташа Јуре Францетића над Србима!

ПУНИ СЕ ЧАША ЖУЧИ, ТИК-ТАК: ДНП суспендовао подршку Милојку до краја јуна, траже усвајање резолуције о Јасеновцу, двојно држављанство, да српски буде службени језик, враћање тробојке…!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!

milijarda

ЗАВИСНА НЕЗАВИСНОСТ: Јавни дуг Црне Горе 2006. године био 700 милиона, данас је четири милијарде!