Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС трагови: Пилоти, сломићу вам крила!

Шеф Директората за ванредне ситуације МУП-а Миодраг Бешовић из ДФ-а суспендовао је два пилота хеликоптера који су одбили да превезу патријарха Порфирија и митрополита Јоаникија на устоличење на Цетиње, потврђено је порталу Дана.

Пилоти хеликоптера МУП-а одбили су да превезу патријарха и митрополита на Цетиње у недељу ујутро. Због тога су умјесто пилота МУП-а тај задатак су изввршили пилоти Војске Црне Горе.

Овим је потврђено да је постојала опструкција унутар система да се онемогући устоличење Митрополита.  Бешовић је одмах реаговао и смијенио пилоте и спријечио опструкцију унутар система.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

“ХУМАНИ” ЗАПАД: Караџић и Младић без одговарајуће љекарске његе, стање погоршано због лобирања за резолуцију у Сребреници!

СРБИ СВУДА: Четнички филм “Хероји Халијарда” након Вашингтона биће приказан и у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!