Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС НА КОЊУ: Недјеља Монтенегрина и дјеце комунизма!

Пише: Иван Милошевић

ДПС задовољно трља руке! Седмица за нама протекла је у политичким побједама бившег режима. Схватили су да наспрам себе имају власт на стакленим ногама и да могу да је заљуљају увијек када им падне на памет. А падаће им на памет након претходне седмице све чешће и чешће, тако рећи сваки дан. А и што не би љуљали, када се нова власт понаша као да има морску болест и умјесто да је лијечи и уплови у мирну луку, она наставља да плута на ДПС таласима са великом шансом да се разбије о подводне хриди бившег режима! 

ДПС је успио да од једне књиге направи државни проблем и међудипломатски рат са пријетњама полијетања НАТО авијације из Авијана. Дигли су толико дреку због једне књиге да су и врапци побјегли у неке мирније крајеве, а и медвједи чекају што прије да залегну по пећинама и мирно заспу и надају да када се пробуди неће бити у Црној Гори више ни књига, филмова, трибина, расправа и међурасправа! Све ће покрити ружмарин и шаж и поклопиће тама комунизма, материјализма, вундеркидизма, дадаизма и каријеризма! Једна књига, па била са било каквим насловом, омогућила је ДПС-у да појачањем температуре до политичког усијања скрене пажњу и избрише своја тридесетогодишња недјела, злочине и лоповлук свјетских размјера. Све ће то покрити странице једне књиге коју нико неће ни прочитати, али ће знати шта је све у њој написано. Велемајстори политичке магије и бацања манипулативних чини типа чудотворних трава вуду мудраца и латиноамеричких шамана, протекле седмице сијали су пуним сјајем. Од њих се није могао видјети прст пред оком, од њих се није могла осјетити мемла и чудан задах из Волијевих магацина, од њих су ишчезли кастоди и остали рачуни, а у њиховој сјенци и Прва банка је промијенила власника! Странице једне књиге, један наслов, захваљујући вуду мађионичарима и њиховом помагачима са аналитике, екликтике и ренесансне критике, као гумицом су избрисале све забиљешке о тонама и тонама кокаина, дизела и супер бензина, банана, лилихипа и ружичастог ДПС сладоледа! 

Нова власт прихватила је да се позабави једним насловом и да његовим рјешавањем ријеши све преостале ДПС енигме, односно да их дилитне и сурва низ кањон Цијевне и изгура преко обала Албаније у Јадранско и Средоземно море, а потом у океан и дубине Пацифика! Читава гомила злочина и ДПС лоповлука избрисана је једним насловом и џаба нам поглавља двадесет и нека, када ће све њих замијенити једна непрочитана књига и један наслов! 

Читам на ЦДМ-у да је Спајић око пописа прихватио све захтјеве опозиције. Читам да су изабране пописиваче зајебали и да иако су одабрани нијесу изабрани и да се мора испочетка. Уколико су испуњени сви захтјеви опозиције значи ли то и да се попис одложе до куковог љета или хришћанског рамазана?

Нова влада ми личи на вртић у коме се играју дјеца комунизма и то са разних страна, од УДГ-ија, бивше власти, па до Оксфорда и Сингапура. А дјеца комунизма, као дјеца комунизма, у свакој васпитачици и вртићкој порцији виде српске руке и српску чорбу, а са њиме се неће руковати нити ће је кусати по цијени живота! 

Очекујем да Милојко ускоро понуди да га у премијерској фотељи замијени Данијел Живковић или Александра Вуковић, док он скокне до Сингапура, Малезије и разгледа Индонезију! Очекујем да се ових дана из тимова општинских пописивача избаце сви они који нијесу из ДПС-а и да се замијени повјерљивим људима из ДПС-а и да се пописнице попуне и без постављања питања и обиласка терена! Који ће нам к…. пописивачи, посебно они преварени, када о попису, али и о животу и смрти све зна Данијел, Мило, Андрија, Мандрија, Кадија и остала ДПС дружина. 

Који ће нам к…. и живот, ваздух, млијеко, јаја и икебана, када је све то давно за све нас смислио ДПС, а данас нам све то нуди, али у другом, Милојковом паковању! 

ДПС је на коњу, јаше и јаше, јаше овај незнавени сјебани народ који ћути и гледа како га черече дјеца комунизма или Недјеља Монтенегрина! Док је ДПС на коњу за њим каскају представници власти, али на мазгама, магарцима и пони бициклима и ма колико се трудили никако да стигну ДПС ведете које се шепуре на коњским сапима. Не успијевају ни реп да му дохвате, али се гуше у позадинским испарењима бившег режима! 

ДПС јаше, јаше и јаше! Од њиховог јахања више не змамо ни ко смо ни гдје идемо, али тумарамо и гушимо се у њиховом отпаду и трулом воњу! Ни заспати не можемо док нас не клистирају ДПС велемајстори, слуге и остала послуга бившег режима. Истина, ДПС се преобукао и као да је европски и демократски, али сви виде да су то иста говна!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!