Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ДИКТАТУРА” ДОМАЋЕГ МУСКЕТАРА: Разлика у класи, Мило хапсио политичке противнике, данас се хапсе криминалци!

Пише: Иван Милошевић

Патетично! И то посебно од младог човјека. Данило Маруновић је 27. јула 2023. године прогласио диктатуру! Каже хапси се све црногорско, цвиле Црогорци под великосрпским јармом, не знају шта ће и куда ће, гдје год се окрену на њих исколаче очи из полиције, медија, на улици! Хапси се све редом и каже Маруноић, а да се и не зацрвени, да сви који пружају отпор садашњем режиму заврше у Спужу. Од црногорских отпораша у Спужу нема слобоног кревета и Спуж је, по оцјени Маруновића, тренутно најслободнија црногорска територија!

Све остало у Црној Гори је под окупацијом, стење под дизгинама и корбачем Београда, улицама шета разуларена хорда четника и њихових јатака, ломи све пред собом, пљачка што ситгне и граби посљедње мрве богаства која је Црна Гора некада имала. Све се уротило против Црногораца, све им сваки дан сервирају по списку, не могу Данило и друштво ни да попију кафу, а да им над главама не завијори четнички барјак и на хоризонту им се појаве безубе хорде српских националиста! Пати Данило што се хапси, јер, по њему, не хапсе се криминалци и бивши политичари који су шуровали са криминалом, него се хапси слободна и чојска Црна Гора, хапси се црногорско мајчино млијеко, а ни татице не пролазе добро! Звецкају лисице и то сам за оне који се боре за црногорски грб, заставу, химну! 

Просто да човјек не повјерује да код тако младог човјека има толико глупости.Представља се као умјетник, модерни режисер или нешто слично,изгледа као француски мускетари, али тупи као Моша Пијаде! Невјероватно је да се тај домаћи француски мускетар није јавио прије пет, шест година када је Милова милиција буквално хапсила по улицама, пребијала грађане, трпала у марицу и слала на третман у бетоњерку. Нијесам тада чуо домаћег Д Артањана да је дигао глас и дрекнуо да не смије да се народ бије и то само због тога јер не воле Мила! Похапшен је у глуво доба ноћи читав један посланички клуб, одведен у затвор, а након тога мускетари ДПС-а су се вратили у салу и у цик зоре изгласали закон о вјери ( истина он их је коштао политичке судбине). И није се тада јављало Данило, ћутао је и у “Буда бару” испијаоје хајнекене и туборге и бољела га је она ствар што неко хапси људе који не мисле као он! 

А ко се данас хапси? Слободни људи или криминалци! Ваљда Данило неће замјерити ако кажем да се хапсе криминалци који су под окриљем црногорске заставе пунили џепове! Није још доказана, али све смо у директном преносу гледали претхоних 30 година и какви нам још то докази требају! Велика је разлика између оних које је хапсио Мило, а Данило тада ћутао и оних који се хапсе данас, а Данило протестује. Нећу о тим разликама, ваљда домаћи мускетар или мускетари и сами то виде, али можда имају неки разлог да се праве да то не виде. Можда се ради о џеповима, можда не, али гарант да слобода није у питању!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

ВРАКА КОД СКАДРА: Слава цркве Свете Тројице!

ШТА НУДИ “БУКВАР СРПСТВА”: Модерни водич кроз азбуку српске историје!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!