Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ поводом забране уласка у Црну Гору власнику ТВ “Адрие”: Дритане, заустави малтетирање грађана Србије!

Демократски фронт осуђује ново малтретирање држављана Србије од стране црногорске власти и оцјењују да неко жели да ситуацију у Црној Гори врати у вријеме дискриминације и ширења мржње према свему сто је српско или долази из Србије. Последњи се на мети, како су саопштили из ДФ-а, нашао Братислав Стојиљковић, власник ТВ Адрије и радио Јадрана, и особа која инвестира у Црној Гори.

-Дакле, и поред заклињања у слободу медија овдашњи екстремисти и даље једино размишљају о спровођењу политике нетрпељивости, а то свакако нећемо дозволити. Ово је уједно и атак на успјешне људе који инвестирају у Црну Гору и запошљавају велики број наших грађана, наводе у саопштењу.

Пошто, како кажу, претпостављају да се и овдје ради о ,,наслеђу“ познатих антисрба Сава Кентере (бивши директор АНБ-а) и Ранка Кривокапића (министар вањских послова) очекују од премијера Дритана Абазовића да одмах заустави ово ничим изазвано малтретирање грађана Србије.

Овај екстремизам нам говори да бивши режим морамо сломити до краја како би Црна Гора најзад постала слободна држава отворена за све. Зато позивамо грађане да на локалним изборима 23. октобра гласају за листе Демократског фронта широм Црне Горе, како би се најзад зауставио овај екстремизам и мржња коју пласирају ДПС и сателити, закључују у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ НЕ ПОМИЊУ “ЛОРУ” И ЗЛОЧИНЕ ПРОТИВ СРБА, АЛИ ЗАХТИЈЕВАЈУ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!