Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДАНИЈЕЛ “БРИТВА” ЧИТА ОСТРОВСКОГ, НАЈАВЉУЈЕ И РЕВОЛУЦИЈУ: ДПС “прекаљени челик”, Андријевицу рјешавају сами!

‘-Најбољи примјер са ким имамо посла је све ово што се дешава у Андријевици. Имате већину која се распала, имамо неку нову већину што је израз демократске воље грађана. Ти одборнички кандидати су одлучили да смијене постојеће руководство, али насиље спрјечава спровођење демократије. Држава је та која мора обезбиједити одборницима изјашњење у парламенту. Мораћемо их упозорити да насиљем не могу задржавати власт јер држава очигледно нема ауторитет да спроведе закон. На ово морамо ставити тачку и зато из Андријевице морамо послати поруку како се спроводи демократија. Желе силеџијством, варварством и примитивизмом да владају, то нећемо дозволити. Ако буде потребно сами ћемо разријешити ситуацију у Андријевици, поручио је Данијел Живковић у тој општини на одржаној трибини у оквиру кампање за предсједника ДПС на унутарпартијским изборима.

Обраћајући се присутним члановима партије он им је изразио захвалност за допринос и за све што су урадили за ДПС у претходном периоду, те им је том приликом одао признање за то што су показали, како је истакао, да су “прекаљени челик чак и у овим тешким временима”.

извор: цдм

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нека се припреми, нека се припреми…!

ЕУ И НАТО РАМАЗАНИ: Бошњацима из Црне Горе матична држава Босна и Херцеговина!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!