Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БЕЛИ ДВОР: Божићни пријем сиромашне дјеце!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катаринау петак 5. јануара 2024. године у Белом двору још једном ће бити домаћини традиционалног божићног окупљања за више од 1.000 деце без родитељског старања, деце са тешкоћама у интелектуалном развоју и социјално угрожене деце.

Током дана биће одржана три пријема са почетком у 10, 12 и 15 часовасваки у трајању од сат и по времена, на којима ће сва деца од Краљевског пара добити поклоне и уживати у дружењу са Деда Мразом и пригодном програму. Као изасланик Његове Светости Патријарха, викарни Епископ топлички Г. Петар ће присуствовати пријемима. Првом пријему (у 10 часова) ће присуствовати и Министарка за бригу о породици и демографију Владе Србије, Њ.Е. проф. др Дарија Кисић.

Божићни пријеми за социјално угрожену децу су традиција коју су Њихова Краљевска Височанства започела одмах по повратку у Србију 2001. године.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

ГЕНОЦИД НАД СРБИМА: Прошло је 79 година од пробоја логораша у Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!