Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Арена” тужи Ивана Вуковића: Преузели погрешан сигнал, оштетили “Адриу”!

Поводом кршења договора од стране Градске Управе града Подгорице, а у вези са директним преносом прве утакмице полуфинала плеy офф-а Адмирал АБА лиге између КК Партизан НИС И КК Будућност ВОЛИ на градском тргу у Подгорици, медијска кућа Arena Channels Group огласила се саопштењем.

Саопштење медијске куће “Arena Channels Group” преносимо у цјелости:

Прва утакмица полуфинала плеј офа, Адмирал АБА Лиге, између КК Партизан НИС И КК Будућност ВОЛИ, која је одиграна у уторак 10. маја у Београду, директно је преношена на централном градском тргу у Подгорици, на великом видео биму. То је учињено на основу захтјева кабинета градоначелника Града Подгорице, коме је писану дозволу за директан пренос дала наша кућа али кроз преузимање сигнала Адриа ТВ, која је наш сублиценцни партнер.

Кршењем и непоштовањем договора и преузимањем сигнала ТВ Арена Спорт, а не Адриа ТВ, за коју смо дали дозволу, нанијета је штета нашем сублиценцном партнеру, индиректно и нашој медијској кући.

Подсјећамо да је Арена Цханнелс Гроуп, медијска кућа која на територији Црне Горе, емитује свој сигнал од 2009. године и која за своје сублиценцне партнере има двије најзначајније телевизијске куће, РТЦГ и Адриа ТВ, при томе, строго водећи рачуна да најважнији спортски садржај буде доступан свима.

Мотиви градских власти у Подгорици да умјесто сигнала Адриа ТВ, пусти сигнал ТВ Арене Спорт, нису нам довољно јасни, али можемо да их претпоставимо. Наша жеља да изађемо у сусрет грађанима Подгорице, политички је злоупотријебљена.

На овај начин желимо да скренемо пажњу да наша кућа нема политички предзнак, већ се искључиво бави спортским садржајем и уочи ове сезоне водила је рачуна да сарадњом са обје телевизијске куће на територији Црне Горе, јасно подијели права на најатрактивније кошаркашко такмичење у региону.

Поводом свега наведеног, Арена Цханнелс Гроуп преузеће све расположиве правне мере како би сачувала свој углед на територијама на којима послује, али и углед својих партнера.

Извор: адриа

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ НЕ ПОМИЊУ “ЛОРУ” И ЗЛОЧИНЕ ПРОТИВ СРБА, АЛИ ЗАХТИЈЕВАЈУ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!