Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Апсурди домаће политике, Милов шегрт Иван Вуковић: Пуно смо урадили у Подгорици, грађани су нас наградили гласајући против нас!

-Драге суграђанке и суграђани, у недјељу, 2. априла, нашу генерацију чека још један сусрет с историјом. Тога дана одлучујемо о томе да ли ће Црна Гора убрзано кренути ка Европској унији, што гарантује бољи квалитет живота за све њене становнике, или ћемо наставити да лутамо, губимо вријеме и гомиламо проблеме док се друштво и држава не сломе под њиховим теретом, поручио је градоначелник Подгорице Иван Вуковић.

Тога дана, истакао је он, одлучујемо о себи и судбини будућих генерација!

-Током претходне четири године, у Подгорици смо доказали да, када волимо свој град и своју земљу, када радимо посвећено, поштено и у интересу свих, заједно можемо пуно. Не постоји нико ко живи у Подгорици и Црној Гори, односно ко посјећује наш град, а да не примјећује колико се развио и колико је данас љепши, европскији, бољи за живот за све, нагласио је Вуковић.

И нема ту, како је рекао, чаробне формуле, нити јефтиних популистичких трикова.

-Ако вјерујете у себе, онда радите. Ако радите, онда стварате. Ако стварате, онда ће свима бити боље. А данас је, у поређењу с временом када смо почињали мандат, у Подгорици свима боље. И, то је наша највећа сатисфакција. Желим да знате да ништа од тога што смо заједно створили у Подгорици и чиме се данас поносимо, не би било могуће да, прије готово пет година, један човјек није указао повјерење групи младих људи да воде наш град, подвукао је Вуковић

Тај човјек је Мило Ђукановић, рекао је градоначелник.

-Од првог дана мандата, градска управа на чијем сам челу у предсједнику Ђукановићу имала је стамени ослонац. Био је ту да подржи сваку добру иницијативу, нову инвестицију и развојни пројекат у интересу нашег града. Његова помоћ била нам је посебно драгоцјена током трајања пандемије коронавируса, навео је Вуковић.

Предсједнику Ђукановићу, истиче Вуковић, дугујемо пуно. Подгорица му, додаје он, дугује пуно.

-Захваљујући његовој политици, наш град је, дуже од двије деценије, на стабилном путу развоја и општег напретка. Захваљујући томе, Подгорица је данас истинска мала европска пријестоница. Зато, очекујем, драге суграђанке и суграђани, да на предстојећим изборима снажно подржимо предсједника Ђукановића. То није ствар политике. То је ствар одговорности према себи и својим најближима, поручио је Вуковић.

Нагласио је како су доказали да заједно можемо пуно.

-Доказали смо да је европска Подгорица могућа. Побједом предсједника Ђукановића, доказаћемо да је и европска Црна Гора могућа. За број 1! За Црну Гору у Европској унији! За срећну будућност свих нас, закључио је Вуковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко војвода од провизије!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Шта је природније него да као Србин градим добре односе са Београдом и Бања Луком!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!