Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Андрија Мандић: Од љубави до ниских удараца, ДФ неће издати!

-Премијер Здравко Кривокапић и вицепремијер Дритан Абазовић су од велике љубави и грљења стигли до размјене ниских удараца и тешких оптужби, поручио је лидер Нове српске демократије Андрија Мандић наводећи да су челни људи извршне власти покушали да истопе велику побједу са избора.

Мандић је за ТВ Прва казао да су јучерашња конференција за штампу вицепремијера Абазовића и данашње обраћање премијера Кривокапића, најбоље су лице и наличје ове Владе.

Демократски фронт је упозоравао да ће се ово једном завршити и од некадашње велике љубави и грљења стигли смо дотле да падају ниски ударци и тешке оптужбе. Није било тешко закључити да ће се на крају све и тако одиграти. Демократски фронт има довољно искуства да зна у којем правцу се кретала ова лађа од самог почетка откако је конституисана, навео је Мандић.

Покушали су, како је додао, Кривокапић и Абазовић да од старта велику народну побједу истопе као коцку шећера у мутној води.

Грађани морају да знају да постоји ДФ и да никада нећемо издати. Није баш лако реализовати све што је неко замислио да треба да уради. Ако се вратимо уназад 15 мјесеци и оног грљења, када су Кривокапић и Абазовић успјели да избаце Фронт из извршне власти, тада су били срећни, мислили су да су стигли до циља, а данас их гледамо тужно и није питању политичка трагедија због побједе из 30. августа ово би била велика друштвена комедија гдје би свако могао да се насмије главним актерима представе која се завршава овако неславно, закључио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

СТАРИ БРОД: Обиљежене 82 године од злочина усташа Јуре Францетића над Србима!

ПУНИ СЕ ЧАША ЖУЧИ, ТИК-ТАК: ДНП суспендовао подршку Милојку до краја јуна, траже усвајање резолуције о Јасеновцу, двојно држављанство, да српски буде службени језик, враћање тробојке…!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!