Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Андрија Мандић: Нијесмо гласали да премијер честита дан независности лажној држави на Косову!

Андрија Мандић, лидер Демократског фронта, саопштио је “Новостима” да је изненађен да је премијер Здравко Кривокапић честитао лажној држави Косово Дан независности.

Изненађени су, вјерујем, и многи који су подржавали Кривокапића на изборима и дали му ту част да предводи коалицију “За будућност Црне Горе”. Поготово када се узме у обзир како се Кривокапић односио када је упутио честитку Жељки Цвијановић, поводом Дана Републике Српске, и када се дан касније правдао да он у ствари ништа није честитао, рекао је он.

Мандић каже да је овај Кривокапићев потез веома опасна и лоша порука за оне који су тако снажно подржали промјене у Црној Гори, а посебно најаве заокрета у спољној политици.

Добили смо подршку грађана, подједнако како ја, тако и Кривокапић и многи други из коалиције, јер је дио нашег изборног програма био и радикалан заокрет у односу на политику Ђукановића, као и изградња најбољих могућих односа са Србијом. А они се сигурно не граде ако овако, скривено од јавности, честитате Косову и ако у свим елементима чувате тековине Ђукановићевог режима. Зато је важно да коалиција “За будућност Никшића” освоји апсолутну власт у овом граду и да више не зависи ни од чијег уцјењивања, нити од добре воље Дритана Абазовића и његових савезника, поручио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МУСЛИМАНСКА (НЕ)ПРАВДА: Емир Суљагић запријетио делегацији ЕУ што се поклонила српским жртвама у Братунцу – “Платићете ми за ово”!

ЖРТВЕ КОМУНИЗМА: Свети Јаков Тумански, УДБА га на смрт претукла, јер је дијелио “Оче наш”!

ЕМИР КУСТУРИЦА: Фобија од Срба се постепено претворила у мржњу према Србима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

kapela-mauzolej

ПОВРАТАК КАПЕЛЕ ОШАМУТИО МОНТЕНЕГРИНЕ: Не дају маузолеј, па да хљеба неће јест, кажу да је умјетничко дјело какво свијет није гледао!

mandić

ЗБЦГ: Подржавамо парламентарну истрагу о државном удару, након ње Мило ће морати у затвор!

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!