Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Руси и Срби: Могу ли да нас мрзе они који нас тако добро разумију и пјевају ( рок група “Кипелов”) о нашем Косову?

Пише: Иван Милошевић

Читам читав дан ове домаће и стране НАТО лобисте како се спремају за хибридни рат са Русијом, копају форензичке ровове и куну се да ће се одбранити по сваку цијену од оних који их и не нападају. Навалили да преко малене Црне Горе преломе своје историјске и остале комплексе и прогласе нама оваквима какви смо, односно једном  сабијеном збјегу у овим брдима, да је Русија наш највећи непријатељ, да нам не да да дишемо, да нас гуши гдје гог кренемо и не дозвољава да будемо оно што никада нијесмо били. 

Дође ми да их све пошаљем тамо гдје треба, па и себе заједно са њима, и кажем да једном већ престану да нам свако јутро испирају поспане мозгове и увјеравају нас у оно што сви знамо да није истина, односно да је изнад нас зинула руска неман и да пријети да нас прогута док си рекао кекс.

Натјераше ме ти домаћи и страни НАТО форензичари и хибридни НАТО и остали тимови да се вратим помало једној заборављеној руској рок пјесми о Косову. Група “Кипелов” из тамо неког на десетине хиљада километара далеког руског града пјева о Косову, заклетви на завјетном пољу, цвијету слободе и бунта против свјетских освајача. Може ли да нас мрзи и жели зло један народ чија рок група умије са толико емоција и дубљег разумијевања да разумије нашу судбину на овом Балкану и из свога духа опјева наш смисао и љубав према слободи, Богу и Христу, Косову?

Кад год ми дође мука од ових НАТО лобиста одслушам групу “Кипелов” и њихову баладу о Косову. Тада ми постане јасно колико је залудна њихова снага да нас убиједе у оно у шта ни сами не вјерују, али ваљда морају да то раде, јер за то примају плату и уживају у чарима овога свијета. Шта ће они када другог свијета осим тога немају, а пред Србима је океан духовне слободе и група “Кипелов” која пјева о Косову! Истина, пјесма није нова, постала је већ култна руска ода Србима, али ваља је у ово невријеме бесмисла и јада одслушати. Она као да доноси топлину руских зима које тако добро разумију српске завјете и небеске јурише!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

ПОВРАТАК КАПЕЛЕ ОШАМУТИО МОНТЕНЕГРИНЕ: Не дају маузолеј, па да хљеба неће јест, кажу да је умјетничко дјело какво свијет није гледао!

МОНАРХИЈА: Сјећање на годишњицу рођења краља Петра и смрти принца Томислава!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!