Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Млади ДФ-а: Одмах пустити Чабаркапу!

Млади ДФ-а најоштрије осуђују хапшење Велимира Чабаркапе и траже да одмах буде пуштен на слободу.

Ово је нови примјер бахатости и насилништва криминалног дукљанског режима, који је све своје капацитете усмјерио на рушење традиционалне Црне Горе, прогон Срба, православних вјерника и људи који су активни учесници литија. Дежурни заштитници Монтенегра потрчали су да ухапсе једног младог човјека само због тога што је на шаљив и сатиричан начин описао ситуацију у којој се налази Црна Гора под једном криминалном влашћу, што не представља било какав прекршај. Колико они воле Црну Гору довољно говори пустош коју је владавина ДПС оставила у економији и привреди, коју су уништили и опљачкали како би напунили своје џепове, а једини посао којим се баве је државни шверц кокаина, кажу они.

Млади ДФ-а тврде да је Чабаркапа сигурно много већи патриота од свих из црногорског режима, који свој патриотизам дебело наплаћују и чија се љубав према ЦГ мјери искључиво привилегијама.

Овај млади човјек је уствари чувао углед Црне Горе, јер је тај углед дебело угрожен управо чињеницом да је за дјелове химне Црне Горе коришћен текст ратног злочинца, усташе Секуле Дрљевића. Вјероватно нигдје у Европи нема једног таквог примјера, јер је то као да се у Њемачкој користи химна чији је текст написао Хитлер или у Италији Мусолини. Због овога и многих других разлога, власт у ЦГ је последња која може да брани углед државе. Наш народ ће издржати прогон и тортуру – знамо да је побједа близу, правда на нашој страни и да ћемо Црној Гори вратити част и име које је прославило кроз историју, закључују у ДФ-у.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СКРОМНИ СТАВ: Не разумијем политичке односе и на шта се односе!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

ЛОГИЧНО, СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ: МОНСТАТ под хитно да саопшти резултате пописа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!