Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Мило и Мајами

Пише: Иван Милошевић

Да је Мило у Мајамију понајбоље је потврдила ћутња ДПС-а о тој егзотичној и новогодишњој посјети њиховог лидера Флориди. Мислим да и њима није право да им се вођа баш упутио на тако далек пут за празнике и још плаћа тамо неке ручкове за тричавих двије или више хиљада долара. Оставио их саме у новогодишњој ноћи, раштркао их по разним домаћим и страним хотелима, а они су тако жељели да те ноћи буду са својим лидером, да се негдје заједно окупе и по ко зна који пут му покажу да без њега не могу да живе! 

Гарант да Александра Вуковић због Мајамија није знала који шешир да стави на главу у новогодишњој ноћи, а Андрија Николић је био разочаран што у директном сусрету са оцем ДПС-а није имао прилику да скине још који његов покрет, мимику и акценат. Милош Николић вјероватно није имао дилему које одијело да обуче, па је навукао прво које му је било при руци, можда је било и мало изгужвано, али кога брига за то када није за сусрет са Милом и његовом породицом. Далиборка Пејовић је вјероватно заборавила на шминку и отишла је на дочек онако у природним бојама, опуштено и можда спортском издању, јер шта јој треба дотјеривање када то Мило неће да види и похвали. Мишко Вуковић вјероватно није поткресивао шишкице, а и што би, када нема онога без којега се не може, али се понекад мора када оде за Мајами.

И баш ми је некако жао ове посланике и осталу ДПС дружину. Некако их је Мило оставио на цједилу, а натјерао их је да дрежде у скупштини до ситних сати, како би изгласали његов закон о вјери и невјери, обрачунавају се са ДФ-ом и хапсе, иако им можда није било до хапшења, али кад се мора, онда се мора, а зузврат добише само дописницу из Мајамија! Мало је то за њих, мало за њихов обрачун са рођеном браћом и свим свецима! Очекивали су барем топло партијско раме и поглед свога вође, уз које је све лакше, а не слике из Мајамија!

Лакрдија од овог ДПС-а се углавном наставља. Шта су нам све они спремили вјероватно ћемо знати када се предсједник врати из Мајамија и освјежен мирисима Флориде почне да ствара своју партијску цркву. Мислим да ће овим његовим посланицима летјети шешири, цијепаће се одијела, а богами и поједине странице из историјских књига, како би се оправдале замисли њиховог, како рече Александра, “врлог и новог свијета” замишљеног у глави посљедњег балканског и комунистичког диктатора!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

ДИЈАСПОРА, АНТОНИЈЕ КОВАЧЕВИЋ: Вучићева застава, руско њет и друге игре око Резолуције која најмање има везе са Сребреницом!

ИСПОВИЈЕСТ СРПСКОГ ЕВРОСЛИНАВЦА

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!

milijarda

ЗАВИСНА НЕЗАВИСНОСТ: Јавни дуг Црне Горе 2006. године био 700 милиона, данас је четири милијарде!