Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ: Ђукановић хапси омладину док се проводи од Мајамија до Дубаија!

Преставници ДФ-а данас су саопштили да иза хапшења омладине у Подгорици и другим градовима Црне Горе, које се наставља и данас, директно стоји Мило Ђукановић и његова наредба својим послушницима у полицији.

Нашу дјецу је стрпао у затвор, док се он, његова супруга, син, снаха, проводе од Дубаија до Мајамија, од пара које је опљачкао од грађана. То је слика и прилика те духовне биједе коју је, захваљујући крађи на изборима, запало да буде предсједник Црне Горе. Позивамо га да под хитно ослободи све утамничене, спута оне које је пустио на мирне грађане, да не заборави да су сви диктатори у својим последњим данима владавине посезали за сличним методама, и да се подсјети на који начин се завршавала њихова владавина, кажу у ДФ-у.

Они истичу да то што је упрегао одређене послушнике у полицији да застрашују народ, да по читав дан пласирају разне небулозне изјаве по медијима, да хапсе људе због осликавања тробојке, никога не импресионира нити плаши.

Одавно је прошло вријеме страха, и што прије Ђукановић то схвати биће боље и за њега и за остале који су можда помислили да ће силом и репресијом зауставити народ у одбрани својих светиња, СПЦ и своје тробојке. Чисто да подсјетимо да су и Мило Ђукановић, као и Веселин Вељовић, који је ових дана од народа окићен надимком, полагали заклетве управо под тробојком, коју су сада прогласили за непријатеља њиховог Монтенегра, као и више од педесет одсто грађана који подржавају и јавно истичу тај симбол нашег народа, додају из ДФ-а.

Међутим, умјесто симбола који су красили Црну Гору и прославили је у најтежим тренуцима, чланови и симпатизери ДПС су се опредијелили за неонацизам и на њиховим скуповима узвикују се фашистичке поруке и може се видјети нацистичко салутирање.

Они су се, умјесто Његоша, Марка Миљанова и Јанка Вукотића опредијелили за Хитлера, то јавно истичу и то у данима када се обиљежава годишњица Холокауста. Понављамо и понављаћемо и убудуће – поштено би било да они који данас мрзе тробојку прво из породичних албума изваде слике са својих свадби, крштења, рођења, и разних других весеља и манифестација које су им значајне у животу, а на којима се вијорила тробојка, и да одмах те слике избуцају и запале, и тако запечате своју издају, закључују у ДФ-у.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МУСЛИМАНСКА (НЕ)ПРАВДА: Емир Суљагић запријетио делегацији ЕУ што се поклонила српским жртвама у Братунцу – “Платићете ми за ово”!

ЖРТВЕ КОМУНИЗМА: Свети Јаков Тумански, УДБА га на смрт претукла, јер је дијелио “Оче наш”!

ЕМИР КУСТУРИЦА: Фобија од Срба се постепено претворила у мржњу према Србима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

kapela-mauzolej

ПОВРАТАК КАПЕЛЕ ОШАМУТИО МОНТЕНЕГРИНЕ: Не дају маузолеј, па да хљеба неће јест, кажу да је умјетничко дјело какво свијет није гледао!

mandić

ЗБЦГ: Подржавамо парламентарну истрагу о државном удару, након ње Мило ће морати у затвор!

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!