Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС трице: Авиону сломићу ти крила и Александрини шешири!

Пише: Иван Милошевић

Признајем да нијесам успио да прочитам све ДПС јадиковке на одлуку нове владе да угаси националну авио компанију. Прочитах да је шеф ДПС-а забринут за националну економију, коју је претходних година урнисао колико је могао и свео је на транзит и шверц цигарета. И пошто смо за његово вријеме дотакли економско дно и почели  сами себи да копамо привредну раку, сјетио се наш предсједник да нам је економија у опасности. И у праву је, док је он још тамо гдје је и док још неко из ДПС-а има утицај на економију, нема јој спаса и пропадаћемо и дубље. Уколико се и може дубље него што смо били за вријеме владавине ДПС-а!

Претпостављам да осим ДПС директора и чланова породица бивших функционера бивше владајуће странке запослених у националном авио-превознику, нико неће много плакати за овом фирмом. А и што би, када имамо сијасет авиопревозника који су удобнији, јефтинији и поузданији од домаћих летача. Не знам шта коме значи да се вози на црногорским крилима, ако то може много удобније и јефтиније да ради на крилима других компанија. И када сам био у прилици да летим црногорском цивилном флотом, некако сам у задњи час прелазио у друге авионе, некако су ми се ти други чинили некако нормалнији и да на њима нема ДПС патине исцртане на крилима, пилотима и стјуардесама црногорске авиокомпаније! И нека је гасе, нико за њом неће плакати, осим оних који су је опљачкали и одавно спустили на ниске гране!

Након авиона сломљених крила артерирао сам на текст Александре Вуковић на “Порталуаналитика”. Нијесам га читао, али јесам гледао слике. А и како не би када је уз текст објављена Александра са три варијанте црног шешира, потом по један браон, небеско плав и зелен дезен. Прави манекенски трилер и ДПС-овска модна писта! Баш бих волио да видим Александру некада без шешира, јер било би то право модно освјежење! Скида ли та жена шеширић када спава, баш бих волио да знам! Уколико га скида волио бих да знам гдје га држи када спава, има ли оне скулптуре за перике или их држи на чивилику? Уколико са њима спава, баш бих волио да знам како их пегла уколико се изгужвају и какав јастук користи и да ли он има природно или вјештачко удубљење за шешир. Волио бих да знам скида ли Александра шеширић када пере косу или са косом пере и шешир! Како га онда суши или га онако квасног остави да се сам осуши на глави. И то су права питања за Александру на које би она требало да одговори, а не оне трице и кучине које вергла и данас на поменутом порталу! И баш бих волио да знам да ли ће авиони сломљених крила и Александрини дезени ситних шеширића бити довољни да покрију сву биједу тридесетогодишње владавине ДПС-а? Или ће и авиони и шеширићи и даље наставити да нас малтретирају и објашњавају да их још увијек нова мода није прегазила! Дај Здравко дај гас, додај форсаж, ваљда ће онда и авиони и шеширићи отићи тамо гдје су требало одавно да оду!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАСКРИНКАВАЊЕ “ЦДМ”-А И МОНТЕНЕГРИНА: За Милове колумнисте Срби “крвожедни”, а све плаћа Минстарство за медије!

СТАРИ БРОД: Обиљежене 82 године од злочина усташа Јуре Францетића над Србима!

ПУНИ СЕ ЧАША ЖУЧИ, ТИК-ТАК: ДНП суспендовао подршку Милојку до краја јуна, траже усвајање резолуције о Јасеновцу, двојно држављанство, да српски буде службени језик, враћање тробојке…!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

milojko

СРПСКИ ПОЛИТИЧКИ АНТИФЕНОМЕН: Гласаш за власт, која потом све ради против Срба!