Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Док се специјалци кале на литијама, “правда” се дијели на улицама: За 12 сати два убиства!

И док се специјалци кале на сјеверу Црне Горе и чувају ред и мир који нико не угрожава, за само 12 сати у Црној Гори су се десила два убиства. Једно је било синоћ у Пљевљима, а друго јутрос у Херцег Новом. Не сумњамо да ће надлежни у полицији саопштити да је безбједоносна ситуација у Црној Гори стабилна и да грађани не треба да брину и могу мирно да спавају.

“Српска24” не пише много о тим догађајима и обрачунима у свијету криминала, јер то није наш циљ и у тој области не желимо да истражујемо ко је ту за кога и због кога и шта се све ту дијели и распродаје. Међутим, ваља примјетити да два убиства за 12 сати указују да Црна Гора полако клизи у тајни рат разних кланова, завађених породица и примитивне освете.

И умјесто да се бројна полиција позабави тим проблемима, надлежни у том јавном сектору, распоређују специјалце и остале полицијске јединице на сјеверу Црне Горе и наглашавају да су литије безбједоносна пријетња. Чак су једном жељели и да се повуку са литија, али су се предомислили. Тада су рекли да имају пуно посла како да спријече криминал и обуздају криминалце. По задњим дешавањима из Пљеваља и Херцег Новог не би се рекло да баш то раде или се барем не труде довољно. Али зато хапсе новинаре, момке који фарбају зидове, пишу поруке на фејсбуку, итд….

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!