Насловна Почетна Друга страна короне ( "Happy TV"): Биолошки рат моћи и лажних месија!

Друга страна короне ( „Happy TV“): Биолошки рат моћи и лажних месија!

Саша Боројевић, домаћин новог серијала на Хепи телевизије, у овој премијерној епизоди поставља питање “Цовид – вирус или биолошки рат?”

Одговор на то питање које ће покушати да пронађе са саговорницима проф. др Бранимиром Несторовићем, проф. др Алеком Рачићем и новинарком и продуценткињом Весном Југовић. У емисију ће се скајпом из Париза укључити новинар и писац Слободан Деспот, а ексклузивна изјава познатог антиглобалисте и борца за истину Џулијана Асанжа, никога неће оставити равнодушним. Поред њега ексклузивну изјаву ће дати и научник из Москве проф. др Сергеј Бољевић.

Проф. др Бранимир Несторовић и проф. др Алек Рачић су изнели интересантне информације.

– Стенфорд је за мене светски ауторитет за вирусе и епидемије – рекаo је Несторовћ. – Тамо су најбољи епидемиолози на свету.

– Они су избацили истраживање на неколико стотина страна које показује да је све речено о корони нетачно.

– Оповргли су тврдње да је вирус изузетно смртоносан, оповргли тврдње да закључавање помаже, да маске помажу.

– Имамо две земље које су дијаметрално супротне по политичком уређењу Краљевина Шведска и Белорусија, али тамо су лекари деловали независно и одбили да се повинују захтевима СЗО.

– Прави резултати су следећи – у Шведској је умрло 15.000 људи мање него што је годишњи просек. У Србији ће бити више умрлих, али тачно за онолико оних који су умрли од малигних болести јер нису могли да их лече.

– Једина добра ствар у овом биолошком рату је то што деца нису уопште угрожена – рекао је Несторовић.

– Професоре, управо сте рекли како је то биолошки рат. Значи да сте ви дошли до закључка о чему се ради – приметио је домаћин емисије Саша Боројевић.

– Јесам – одговорио је Несторовић.

– Сваки вирус који није настао природним путем је биолошко оружје, какво год да му је дејство – приметио је проф. др Алек Рачић. – Овај вирус је биолошко оружје јер је настао у лабораторији.

– Имамо снимке на којима она кинеска научница објашњава како су на вирус САРС качили делове ХИВ, али то нико не помиње више.

– Такође мислим да су они још нешто ту радили – додао је Рачић. – Сећате се како су се заразили људи у Италији? Помињана је употреба клима-уређаја и вентилације.

– То се коси са здравим разумом и оним што смо учили о корона вирусима. Они су капљични и не могу тако да се преносе.

– Зато мислим да је тачна претпоставка да су користили и коксаки вирус, јер се он тако шири. Додатно ме уверава и чињеница да је много људи имало срчане проблеме након вируса, а управо то су карактеристике коксаки вируса.

Писац Слободан Деспот се укључио у емисију и изнео занимљиве ствари које је приметио о покрету „Антифа“ и како је био сведок да су намерно ескалирали и уништили мирни, али многобројни покрет „Жутих прслука“ у Француској тако што их је полиција пустила да уђу у масу и онда нападну полицију да би могла да реагује.

– Интересантно је да нико од њих никада није ни тужен, а ни осуђен – рекао је Слободан Деспот.

– Господине Деспот, како се ви борите против ковида у Швајцарској – питао је домаћин Саша Боројевић.

– Користим пуно витамина Ц и не стресирам се. То сам исто рекао мојим родитељима у Србији, то раде и моја деца овде у Швајцарској.

– Ја сам имао среће, прво зато што сам одмах препознао догађаје из 2009. када се причало о Н1Х1 тј. свињском грипу.

– Друго, велику помоћ ми је пружила и жена која је главни форензичар у Швајцарској.

– Она је јавно, без обзира на притиске који су и овде јаки, мирно у емисији рекла „За нас форензичаре када кажу да је неко умро урадимо обдукцију да проверимо од чега је умро. Од короне је умрло мање од јwдан посто оних који су уписани као умрли од короне.“

Доктор Сергеј Бољевић, специјалиста патофизиологије и пулмологије, шеф катедре патологије човека на Сеченовском универзитету у Москви и један од људи који су учествовали у прављењу руске вакцине Спутњик В на институту Гамале нема никакве сумње.

– Вирус може да настане природним путем, што је овде мало вероватно или да буде створен у лабораторији, што је највероватније.

– Ми смо направили ову вакцину као векторску вакцину и на основама на којима смо направили вакцину против Еболе, САРС и МЕРС.

– Људи са института су били међу првима који су примили вакцину у току испитивања и ево већ 10 месеци имају висок проценат антитела.

– Из искуства које имамо са вакцином против Еболе и САРС претпостављамо да ће имунитет трајати минимум 2 године.

Потом је додао:

– Сада је мање важно ко је и како направио вирус и када је направљен, јер постоје извештаји да су га нашли у узорцима из 2015. Питање је да ли ћемо икада сазнати ко је започео овај биолошки рат?

– Оно што је важно је да спасимо људске животе и да уз помоћ вакцине зауставимо ширење болести – закључио је доктор Сергеј Бољевић

Неке ствари су постале јасне многима када је доктор Несторовић изнео податак да су неке велике друштвене мреже сувласници једне од компанија која произвиоди вакцину против короне.

– Ја мислим да нико од нас овде присутних то није знао – рекао је домаћин емисије Саша Боројевић, а остали гости су се сложили.

– Погледајте, то није никаква тајна, може да се провери.

– Зато су они мене санкционисали и спречавали да делујем на друштвеним мрежама.

– Зато су тако агресивни у борби против оних који се не слажу са званичном причом – рекао је Несторовић. – Зато постоји масовна цензура.

Асанж је ухапшен мало након што је пре пар година изнео податке како светска елита одавно прогони Србе.

Он је тада објавио књигу у којој је писао о многим стварима и између осталог како је светска елита користила медије, а и касније друштвене мреже, за обликовање јавног мњења и контролу популације.

У снимку који је тада објавио на интернету узео је као пример лажи о Србима и како је НАТО убио српске новинаре и први пут у историји признао да су намерно то урадили, само зато да ућуткају истину о бомбардовању.

Домаћин Саша Боројевић је лепо приметио да су и многи научници који су се бавили испитивањем корона вируса погинули под невероватним околностима.

Весна Југовић је рекла:

– Ти светски сатанисти воле да се играју варкама и обманом. Симпсонови су феномен који многи не схватају.

– Не виде творци Симпсонова будућност, него направе сценарије догађаја за које знају да се спремају. То је та њихова перверзна игра.

– Ево сада су направили епизоду по којој ће Трамп да умре 26. јула. Сада чекамо да видимо шта ће бити – испричала је она.

Најновији чланци

ПРОМАШАЈ ДАНА, АНДРЕЈ НИКОЛАИДИС: У КОМУНИЗМУ СВАКИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОД ДОСТИГАО АПСОЛУТНИ ИСТОРИЈСКИ ВРХУНАЦ!!!????

Након што је прије више од 30 година пао комунизам и након што су откривени злочини које је та идеологија спроводила над бројним народима...

Добој: „Славне српске војводе“!

Глумци Народног позоришта из Београда Димитрије Илић и Лепомир Ивковић одиграли су у Добоју историјску драму "Славне српске војводе" у оквиру манифестације "Дани Србије...

Богословија: Прослава Светог Александра Невског и Светог Амфилохија Иконијског!

Са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита црногорско-приморског и егзарха свештеног трона пећког г. Јоаникија, протојереја Благоја Рајковића, ректора Цетињске богословије, и професора Аполона Алексејевича Мишченка,...

СРАМНО, „ЦРВЕНИ ЦАР“ – ТИТО: Протерао српског краља, уништио српског домаћина, а 279 улица у Србији носи име Броза!

За време своје владавине Тито је владао као "црвени цар". Имао је много вила и одмаралишта, само у свом возном парку имао је 85...

ОБРАЗОВНЕ ДПС МАГЛЕ: Лијеве грешке лијевих скретања!

Пише: Иван Милошевић Као прворазредни скандал објављено је да наши ђаци слабо уче и да су на тестовима у односу на вршњаке из региона на...