Насловна Колумне ДПС ПОРТАЛИ ТИПУЈУ МИЛОЈКА: Погибоше за мандатаром или гдје бисмо данас били...

ДПС ПОРТАЛИ ТИПУЈУ МИЛОЈКА: Погибоше за мандатаром или гдје бисмо данас били да смо 31. августа ставили тачку на ДПС причу!

Пише: Иван Милошевић

ДПС портали ових дана типују на Милојка! Након одлуке мандатара да у влади нема мјеста за представнике ЗБЦГ, ДПС квоте на Милојка су нагло порасле и достижу рекордне износе. Уколико Милојко не склепа владу, ДПС портали ће начисто да свисну! Остаће без хљеба и тема за политичку разбибригу. Рекао би човјек да је Милојко постао мандатар захваљујући гласовима Миловог изборног таласа, а не таласа супротног табора који је Мила и ДПС нациљао као главног противника нормалне Црне Горе! Чудо ова наша политика! Мијења се не како вјетар дува, него како сат куца – у 10 и 20 већ је другачије политичко (не)вријеме него у 10 и 10! 

ДПС портали јутрос су се окомили и на Дритана! Кажу да је на своју руку разгледао тунел испод Вишег суда и да би због тога требало да се одмах ухапси. Погибоше ДПС портали за три гране власти у Црној Гори, по којој је судска независна од осталих! Чудо од ових ДПС портала! Тек се данас сјетили да је судска власт независна од извршне и законодавне, а док су све те три гране власти биле у једној (Миловој) шаци, гласа нијесу пуштали! Када Црну Гору Мило држи у шаци, то је демократија, а када се неко други усуди да угрози или се умијеша у то царство, онда су сви прсти Милове шаке независни и раде слободно и у интересу грађана!

Требало би човјек да буде велики идиот, па да прихвати да је у вријеме Мила било шта било слободно, а посебно судије. Он их је чак лично бирао и кројио им тоге и правио судске чекиће и гонгове како би увијек куцали исти ексер и гонгали исте звуке. И то оне који су мили његовом уху и годе његовом политичком и осталом царству! У исто вријеме требало би бити и велики идиот, па прихватити да је тунел испод Вишег суда посљедица трогодишњег нерада нових власти и да у копању ДПС и његов шеф нити су лук јели, нити мирисали. Тунел испод суда можда је ископан за два мјесеца, али је припреман најмање 30 година и то баш у вријеме монолитног ДПС-а, налета његовог патриотизма и жртве за отаџбину, односно за сопствени буђелар и банковни рачун.

Ко то не види и не схвата припада првокласној класи класичних идиота и вјерних слугу бившег режима! ДПС портали нека се одреде у том погледу и нека нас не смарају својим свакодневним идиотлуцима како је за све крив Дритан. Без сумње крив је и он, али ДПС и њен шеф у овом домаћем блату уваљани су до гуше и тек када се они приведу правди, много шта ће у Црној Гори бити много јасније, а биће и јасније ко нам блато мути и свима нама не дозвољава да се из блата извадимо! 

ДПС портали и ДПС су жилава сорта! Као да свако јутро пију магичне пилуле за заборав прошлости и чишћење сопствених грехова у посљедњих 30 година. Пилула имају на претек, а жалосно је и да још увијек има обичних смртника који у њихову причу повјерују и открију да су сва зла овога свијета почела 31. августа, а до тада је текао мед и млијеко! 

Читам ставове Небојше Медојевића! Понављао их је три године и сви су га проглашавали неозбиљним и будаластим! Показало се супротно и гдје би нам био крај да је прије три године уведено ванредно стање, да су све судије и тужиоци смијењени, а ДПС забрањен! Вјероватно данас не би било Милојка и не би се ДПС квота на његов мандат свакога дана увећавала и пријетила да изазове кладионичарски максимум! 

Гдје би нам крај био да смо 31. августа ставили тачку на ДПС причу? Нећу о томе ни да размишљам! Ионако безвезан дан постао би још безвезнији! До лудила!

 

Најновији чланци

Упокојио се Светислав Домазетовић

Данас се упокојио Светислав Домазетовић. Престало је да куца срце пријатеља и сарадника овог портала и мене лично.  Памтићу Светислава по бриљантним политичкими животним запажањима...

СРПСКО ЛИЦЕ ПОДГОРИЦЕ – „ВАРВАРИ“: Развили натпис посвећен палим Србима у Бањској!

Навијачи домаћег тима "Варвари" су на синоћњој утакмици Будућност-Младост истакли натпис  са именима убијених Срба на Косову. Они су у 28. минуту раширили транспарент са именима...

СРАМОТА: Одмаралиште на Веруши пропада!

Чувено дјечје одмаралиште на Веруши овог љета није било отворено за најмлађе. Неисправна вода, неулагање, девастација природе - највећи су изазови са којима се...

ЈЕЛЕНА БОЖОВИЋ: По први пут попис ће се одржати у атмосфери слободе!

-Не постоје објективни разлози да се попис становништва одложи, изјавила је за ТВ АДРИА посланица коалиције За будућност Црне Горе Јелена Божовић. Она истиче важност...

БАЊСКА: „Нетко беше Страхињићу бане“!

Пише: Мухарем Баздуљ, књижевник и новинар Нешто уочи формалног проглашења независности од стране албанских власти из Приштине, Дејан Јовић је у једном тексту понудио оригинално...