Насловна Почетна ДПС НА КОЊУ: Недјеља Монтенегрина и дјеце комунизма!

ДПС НА КОЊУ: Недјеља Монтенегрина и дјеце комунизма!

Пише: Иван Милошевић

ДПС задовољно трља руке! Седмица за нама протекла је у политичким побједама бившег режима. Схватили су да наспрам себе имају власт на стакленим ногама и да могу да је заљуљају увијек када им падне на памет. А падаће им на памет након претходне седмице све чешће и чешће, тако рећи сваки дан. А и што не би љуљали, када се нова власт понаша као да има морску болест и умјесто да је лијечи и уплови у мирну луку, она наставља да плута на ДПС таласима са великом шансом да се разбије о подводне хриди бившег режима! 

ДПС је успио да од једне књиге направи државни проблем и међудипломатски рат са пријетњама полијетања НАТО авијације из Авијана. Дигли су толико дреку због једне књиге да су и врапци побјегли у неке мирније крајеве, а и медвједи чекају што прије да залегну по пећинама и мирно заспу и надају да када се пробуди неће бити у Црној Гори више ни књига, филмова, трибина, расправа и међурасправа! Све ће покрити ружмарин и шаж и поклопиће тама комунизма, материјализма, вундеркидизма, дадаизма и каријеризма! Једна књига, па била са било каквим насловом, омогућила је ДПС-у да појачањем температуре до политичког усијања скрене пажњу и избрише своја тридесетогодишња недјела, злочине и лоповлук свјетских размјера. Све ће то покрити странице једне књиге коју нико неће ни прочитати, али ће знати шта је све у њој написано. Велемајстори политичке магије и бацања манипулативних чини типа чудотворних трава вуду мудраца и латиноамеричких шамана, протекле седмице сијали су пуним сјајем. Од њих се није могао видјети прст пред оком, од њих се није могла осјетити мемла и чудан задах из Волијевих магацина, од њих су ишчезли кастоди и остали рачуни, а у њиховој сјенци и Прва банка је промијенила власника! Странице једне књиге, један наслов, захваљујући вуду мађионичарима и њиховом помагачима са аналитике, екликтике и ренесансне критике, као гумицом су избрисале све забиљешке о тонама и тонама кокаина, дизела и супер бензина, банана, лилихипа и ружичастог ДПС сладоледа! 

Нова власт прихватила је да се позабави једним насловом и да његовим рјешавањем ријеши све преостале ДПС енигме, односно да их дилитне и сурва низ кањон Цијевне и изгура преко обала Албаније у Јадранско и Средоземно море, а потом у океан и дубине Пацифика! Читава гомила злочина и ДПС лоповлука избрисана је једним насловом и џаба нам поглавља двадесет и нека, када ће све њих замијенити једна непрочитана књига и један наслов! 

Читам на ЦДМ-у да је Спајић око пописа прихватио све захтјеве опозиције. Читам да су изабране пописиваче зајебали и да иако су одабрани нијесу изабрани и да се мора испочетка. Уколико су испуњени сви захтјеви опозиције значи ли то и да се попис одложе до куковог љета или хришћанског рамазана?

Нова влада ми личи на вртић у коме се играју дјеца комунизма и то са разних страна, од УДГ-ија, бивше власти, па до Оксфорда и Сингапура. А дјеца комунизма, као дјеца комунизма, у свакој васпитачици и вртићкој порцији виде српске руке и српску чорбу, а са њиме се неће руковати нити ће је кусати по цијени живота! 

Очекујем да Милојко ускоро понуди да га у премијерској фотељи замијени Данијел Живковић или Александра Вуковић, док он скокне до Сингапура, Малезије и разгледа Индонезију! Очекујем да се ових дана из тимова општинских пописивача избаце сви они који нијесу из ДПС-а и да се замијени повјерљивим људима из ДПС-а и да се пописнице попуне и без постављања питања и обиласка терена! Који ће нам к…. пописивачи, посебно они преварени, када о попису, али и о животу и смрти све зна Данијел, Мило, Андрија, Мандрија, Кадија и остала ДПС дружина. 

Који ће нам к…. и живот, ваздух, млијеко, јаја и икебана, када је све то давно за све нас смислио ДПС, а данас нам све то нуди, али у другом, Милојковом паковању! 

ДПС је на коњу, јаше и јаше, јаше овај незнавени сјебани народ који ћути и гледа како га черече дјеца комунизма или Недјеља Монтенегрина! Док је ДПС на коњу за њим каскају представници власти, али на мазгама, магарцима и пони бициклима и ма колико се трудили никако да стигну ДПС ведете које се шепуре на коњским сапима. Не успијевају ни реп да му дохвате, али се гуше у позадинским испарењима бившег режима! 

ДПС јаше, јаше и јаше! Од њиховог јахања више не змамо ни ко смо ни гдје идемо, али тумарамо и гушимо се у њиховом отпаду и трулом воњу! Ни заспати не можемо док нас не клистирају ДПС велемајстори, слуге и остала послуга бившег режима. Истина, ДПС се преобукао и као да је европски и демократски, али сви виде да су то иста говна!

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...