Насловна Колумне ДПС медији се усијали: Дритан - илегалац Александра Вучића, велеиздајник у души...

ДПС медији се усијали: Дритан – илегалац Александра Вучића, велеиздајник у души и на сваком ћошку!

Пише: Иван Милошевић

Нијесам Дританов фан, али ови ДПС медији стварно претјерују. само им још фали да јавно позову своје читаоце да јавно линчују актуелног премијера, јер спрема велеиздају, односно потписивање уговора са СПЦ! Дарко Шуковић јутрос кличе да такав издајник као Дритан није живио у Црној Гори, да га је на премијерско мјесто лично поставио Александар Вучић и то само из једног разлога – да покраде милијарде и понесе их у Београд! А те милијарде су заправо вриједност цркава, манастира и осталих богомоља и имања са којима газдује СПЦ у Црној Гори! Не да Дарко црквене милијарде, па то ти је, гризе и са лијева и са десна, ухватио, па не пушта, рекао би човјек да је јео неке чудне печурке или неке друге опијате, па гризе ли, гризе! И не пушта!

Чисто ми дође жао овог Дритана! Није ми симпатичан, превише скаче на западне форе и фазоне, када види Рајнке, сва му се фризура накостреши од среће што је у њеном друштву, дијели правду свакоме и све види или не види и исто му је СПЦ и Мирашева секта и само што не пређе у хиндуизам како би доказао да је човјек широких религијских схватања. И таман су му такви ортаци из странке. Безлични, превише сладуњави, клечали би пред свим само да буду грађанисти, не би ни са овима са лијеве ни са десне стране, не би ни у средину, него би негдје у неки аапстрактни политички простор, гдје нико не зна ни ко је, ни шта је, али је важно да је Брисел ту гдје јесте и да је најбитније да се отворе уши када се неко тамо у Бриселу накашља или дрекне да на Балкану више не може овако или онако, него да ће бити по њиховом или неће бити никако!

И таквог Дритана сазданог од евроатлнстских вриједности, Дарко, Марко, Лазо и остало монтенегринско друштво оптужују за велеиздају! Не могу да му опросте што је отишао пар пута за Београд и тамо нормално разговарао са Вучићем и патријархом Порфиријем. По њима, Дритан је у Београду требало да ишамара Вучића, а да патријарху обрије браду, како би доказао како је љути борац за ослобођење Црне Горе од великосрпског јарма. Требало је да Вучићу пљуне у кафу, а патријарху отме крст и са њиме га удари по глави, како би схватили да је Црна Гора непокорна и да више нема повратка у 1918. или 1943, или тамо неку несрећну годину! Да је то урадио Дритан и да је као гост испљувао домаћине, Шуковићи, Муковићи, Вуковићи и остала булумента би му подигли споменик и то усред Улциња и то за живота. Међутим, Дритан ништа од тога није урадио, уљудно је разговарао са домаћинима и штавише подржао идеју Отвореног Балкана! Е, то Даркићи, Маркићи, Кркићи и Мркићи, не могу да опросте Дритану. Чим је уљудно разговарао са Вучићем и патријархом и још рекао неколико похвалних ријечи о Отвореном Балкану, Монтенегрини, Дукљани, комите или како се већ зову, прогласили су га за историјског велеиздајника коме треба одрати чапру и још да им због тога Дритан аплаудира! 

И уистину питам се да ли је Дритан Вучићев човјек, јер о томе толико галаме ДПС медији! Обрни, окрени, одоздо, одозго, са лијева и десна или са југа и сјевера, џабе ми да гледам у свим правцима, али ми нешто Дритан не личи на Вучићевог шпијуна. Не иду ми њих двојица руку под руку, па то ти је, некако су ми толико некомпатибилни да је чудо једно. Нема те фотомонтаже која би била тако убједљива да споји та два неспојива пола који представљају Дритан и Вучић. Међутим, ко зна, можда добро не гледам, не видим њихове споне и распоне, ломове и сломивратове, заједничке песнице и подухвате!

И стварно ми је нешто жао Дритана! Који му је матрак све ово требало, да му свако јутро Монтенегрини наздраве тако што га прогласе велеиздајником. Није то, брате, лако, па иако је са монтенгрински, дукљанских и ДПС таласа! 

Питам се што ови Даркићи, Мркићи, Кркићи и Мусићи, не оду код Џудит Рајнке и онако је прописно ишамарају и науче да не прича што прича, односно подржава Отворени Балкан, односно великосрпску окупацију Црне Горе са великоалбанским примјесама нијанси жуте, плаве и розе боје! Мало сјутра, за Џудит треба имати ону ствар, а пошто је немају окомили се на несрећног Дритана! Нешто  ми га жао, али ми није жао ових што га оптужују за велеиздају. Све то они раде за добре паре, па чак то раде и од пара из Дританове владе. Дритане, Дритане, окрени се, обрни око своје осе и не дај паре свакоме! Кваре људе, посебно ове Монтенегрине по службеној дужности!

Најновији чланци

Погубна црногорска култура. Ниједан истакнути културни стваралац није Србин!

Из Министарства културе и медија Црне Горе најавили су да ц́е размотрити могућност да се измијени Уредба о критеријумима и начину додељивања статуса истакнути...

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...