Насловна Колумне ДПС медији прогласили мобилизацију, проф. др Михаило Бурић: Сви за ЊЕГА, ОН...

ДПС медији прогласили мобилизацију, проф. др Михаило Бурић: Сви за ЊЕГА, ОН за никога!

Пише: Иван Милошевић

ДПС медији прогласили мобилизацију. Зову на окуп, побуну! 

-И зато сперм’те се спрем’те грађани Црне Горе – за њену одбрану. Сви масовно да се зна да се питају грађани, а не шверцери – иако није дрога, зове проф. др Михаило Бурић, ДПС научник и бивши Милов функционер.

Мислим да је у пензији, али најоданији Милови јастребови никада не иду у пензију. Вјечно су на стражи ДПС царства и као клисурине пријете свакоме ко другачије мисли. Свако ко другачије мисли од Мила и његових квазинаучника је издајник, треба га на ломачу, треба га истријебити! Партијски програм ДПС и заклетва Милу једина је истина коју слични попут променутог професора признају, то је њихова једина Библија, дамар патриотизма и родољубиви осјећај. Без Мила све пропаде, оде у пизду материну, без њега остасмо без ваздуха, без њега планета ће да стане, без њега ријеке ће да теку узбрдо, море ће се излити на планине, Мртво ће постати Дубоко, а Дубоко Мртво, без њега нећемо се ујутру пробудити, без њега нам неће свитати, нећемо се више смијати нити правити дјецу!

Професор и слични њему контају да ће без Мила Црна Гора пропасти у неку црну рупу, да ће је појести попови СПЦ или преселити негдје у Жагубицу или на Бежанијску косу или ће је смјестити у неки кавез у београдском зоолошком врту! Када професор Бурић и њему слични бране Црну Гору од окупатора из 1912, 1918, 1944 и 1990, онда вам је то као француска револуција, припремају се гиљотине за неистомишљенике, спрема се војна и остала опрема, упућују се ратни покличи, (сви за Њега, Он за никога) и сви глуматају црногорског Робеспјера и кидишу на Бастиљу, у овом случају на Београд, али и на домаће Србе и Митрополију црногорско приморску! 

Каже професор и њему слични да је уговор са црквом невиђена велеиздаја. И то је припремају, како вели професор, „Јоле“, „Бели“, „Ристо“ и остали из те дружине. При томе мисли наравно на митрополита Јоаникија, покојног митрополита Амфилохија и Дритана Абазовића. Какви професори, интелектуалци, канаринци и папуанци, мандраци, ускоци и пресвлакачи, надриљекари, хидролози и металурзи, муватори и предатори, идеолози и визионари, летачи и прелетачи, партијци и компартијци и остали папагаји, који ни мртве људе не поштују и руже митрополита Амфилохија! Када већ то раде онда им митрополит Јоаникије и Дритан дођу као дјечја играчка, њих могу да черече и развлаче, скубу и деру по вољи!

А како бисмо могли назвати овог професора Михаила, какав би њему могли надимак дати? Да није иснпектор Драгиша, Пера или нега друга фела, која је умислила да је Црна Гора нови Голи Оток, нови ДПС информбиро, гдје ће Србе да преваспитавају, тјерати да ревидирају ставове, да ситне камен и да иду на робију само зато што су Срби и што су се и они борили за Црну Гору, али за српску Црну Гору, попут силних Петровића и осталих црногорских тића! 

За инспектора Драгишу или Перу сва средства против Срба, али и Дритана, су оправдана. Који Макијавели и остали лијеви, када инспектор Пера дигне палицу, има да нам искриви вилицу, утупи оштрицу и на суд издаје прикачи такву налепницу да се од ње ни на оном свијету нећемо опоравити! Када инспектор Пера, Драгиша или неки тамо њихов, дигне нови устанак, има да се Спартак застиди, а Тито ће да се покрије преко главе, јер ни њему није пало на памет да диже такав устанак попут ових из Његовог окружења!

И каже професор или инспектор, шта ли је ту ко, Бог сами не зна, да Дритан претвара нормално у ненормално или неморално у морално и да таквог церемонијал мајстора нема на планети! А шта је Његов узор и Вођа над Вођама, његов краљ и витез, носач петокраке звијезде и осталих ордења, радио 30 година у Црној Гори! Како ли је само ОН претварао нормално у ненормално или неморално у морално? У времену када је Он владао крађа је постала морални кредо и постало је нормално да сваки јад и биједа из ДПС-а добије џабе стан, доживотне апанаже и остале привилегије! Остали нијесу имали ни за хљеб, али Он и Његови, попут овог професора и инспектора, имали су и оно што нијесу сањали! 

И сјећам се професора или инспектора из његових раних дана, када је као предсједник општине носио одијела са реверима до рамена и бијелим чарапама. И тада ми је био сумњив и знао сам да неће од њега бити неке вајде. Сам ми је доказао да сам био у праву!

И зато сперм’те се спрем’те грађани Црне Горе – за њену одбрану. Сви масовно да се зна да се питају грађани, а не шверцери – иако није дрога, каже професор и инспектор.

Који гаф, да то није нормално, ненормално, морално и аморално!

ПС. И ова побуна 30-орице пред вилом Горица попут је ове Бурићеве мобилизације. Шака ДПС-оваца, спремна да се побуни и окупи свуда гдје треба и ускоро ће да протествују испред сваке српске куће тражећи ревизију планете, посебно црногорске историје, од прије Христа, па наовамо! Мобилизација, гетоизација и велика зајебанција!

Најновији чланци

Милан Кнежевић: Нећемо као други, у Црној Гори ће се одлучивати о Црној Гори!

-Нећемо дозволити условљавање међународног фактора као што су други одлазили у амбасаде и саопштавали да су против Косова, да не говоре српским језиком, да...

ПОДГОРИЦА: Скуп подршке Србима на Косову и Метохији!

На платоу испред Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици почео је скуп подршке српском народу на Косову и Метохији. Грађани носе црногорске тробојке, као и...

У ДОЊЕМ ЗАГАРАЧУ: Парастос кнезу Николи Милошевићу Васојевићу, Србину који је сањао српске снове!

У Доњем Заграчу данас је одржан парастос кнезу Николи Милошевићу Васојевићу. Представници Удружења Васојевића "Васо" и Удружења Бјелопавлића "Бијели Павле" чувају причу о једном...

ШТА СУ ОЧЕКИВАЛИ, ДА ИМ ДПС ОСТАВИ МЕД И МЛИЈЕКО: Главни град оптерећен вишком запослених и дуговима јавних предузећа!

ГрадоначелниК Подгорице Оливера Ињац казала је да је за нешто мање од 30 радних дана наишла на сложен систем и доста проблема у већини...

Звечани: КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!

ГРАЂАНИ, који су се јутрос окупили на мирном протесту испред општине Звечан, узвикују "Србија, Србија". Окупљени Срби углас поручују "Косово је срце Србије".  Подсетимо, грађани...