Насловна Почетна Добри стари Ник: Идем и на полиграф, Америка ме подржава!

Добри стари Ник: Идем и на полиграф, Америка ме подржава!

Предсједник Општине Тузи Ник Ђељошај у емисији Линк казао је да му је жао што је министар финансија Милојко Спајић демантовао да је мањинама нудио да замијене ГП УРА у Влади. Истакао је да је спреман да иде на полиграф, јер стоји иза својих ријечи. Ђељошај каже да није знао да су код Спајића позвани на разговор ради понуде да буду дио власти, већ је мислио да су други разлози у питању.

То ми је било чудно. Ми из сфере политике знамо да ништа није случајно. Слушали смо шта имају да кажу и постављали питања.Говорили су да иза свега стоје американци. Помињале су се све партије осим УРЕ. Колега Фатмир Ђека је тада питао, а УРА, они су казали, видјећемо шта ћемо са њима, нијесу одани премијеру, казао је Ђељошај.

Каже да је представницима мањина све било јасно. Личило му је све на политички аматеризам, додаје Ђељошај.

Мени је жао кад сам видио да је господин Спајић демантовао тај разговор. Био ми је симпатичан тај министар иако је покушавао Општини Тузи да загорча живот. Ипак је оставио неки позитивни утисак, а сада покушава да каже нешто што није. Ето има политичке амбиције, а онда то није коректно. Оставља простор ако сјутра дођемо за исти сто, не знам да ли ћемо моћи да искрено разговарамо, казао је он.

Казао је да европска амбасадорка коју су помињали раније није присуствовала састанку, већ да је он срео на излазу.

Ја сам ето спреман да идемо на полиграф ако је то некоме толико важно, а мени је важно да стојим иза онога што кажем до краја. Свако треба да одговара за оно што ради. Вријеме ће све показати, казао је он.

Ђељошај каже да форма мањинске Владе није још договорена. Објашњава да је у вријеме потписивања меморандума било разговора о могућој мањинској влади.

У том смислу ми смо добили предлог партија које су дио власти и наравно да смо прихватили. Мислим да је то показало да је могуће да сарађујемо са свима који желе да сједну за исти сто, са свима, не са ДПС-ом, како желе да наметну, већ са свима, казао је он.

За њега је најважније да су мањинске партије дјеловале јединствено.

о је наше највеће достигнуће у овом периоду, казао је он и додао да се не оптерећује шта други мисле.

На питање да ли иза мањинске партије стоји ДПС, он је казао да иза пројекта највише стоје мањинске партије и да је то основа свега.

колико и остале партије буду дио тога и ако се те ствари поклопе, мислим да је то добро за Црну Гору и да ће након свега донијети одређену стабилност. Главни циљ је Европска унија и да извјештај Европске комисије буде позитивнији, рекао је Ђељошај.

Он је истакао да мањинске партије никада ни у шта не улазе иза чега не стоје међународни партнери, посебно Сједињене Америчке Државе.

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...