Насловна Политика ДФ: Здравка отели Алекса и Мило!

ДФ: Здравка отели Алекса и Мило!

Трио Ђукановић-Кривокапић-Бечић, чија сарадња се трасира у неким амбасадама, жели на превару да направи неку нову већину, тако да нам не преостаје ништа друго него да бранимо побједу и изборну вољу народа исказану 30. августа, саопштили су из ДФ-а.

Из ДФ-а су поручили да неће дозволити да 32,5 одсто гласова грађана Црне Горе буде сервирано на тацни Демократама, како би они потом са Здравком Кривокапићем наставили да раде све супротно од изборне воље грађана.

Саопштење ДФ-а преносимо у цјелости:

Демократе су схватиле да је њихов рејтинг толико опао, да на изборима више не би могли досегнути ни 10 посто, зато су кренули у борбу да сачувају позиције и фотеље без избора. Када им је постало јасно да ДФ више неће дозволити да 32,5 посто гласова грађана Црне Горе буде сервирано на тацни Демократама, како би они потом са Здравком Кривокапићем наставили да раде све супротно од изборне воље грађана, кренули су у прљаву кампању.

Констатација да “ДФ не може ни са ким и да је за пет минута прогласио Здравка Кривокапића за издајника” је лицемјерство, јер су Демократе 30. августа, са побједничке бине коалиције ,,За будућност Црне Горе”, украле Здравка и с њим већ сјутрадан, тајно, потписале коалициони споразум.

Тачно је да је он био носилац наше листе, тачно је да му се Алекса у кампањи није јављао на телефон, тачно је да је цијену тог првог контакта Кривокапић платио оним споразумом који је потписао кријући од нас, али је тачно и то да ми имамо право и да предложимо новог премијера и замијенимо некога ко је промијенио дрес. Но, поступак Алексе Бечића, који жели да уз сломљеног Кривокапића присвоји и двотрећинску вољу парламентарне већине, не изненађује, јер је то његов стил рада.

Он је чак и у свом ,,магистарском раду”, преписао 21,4 одсто из туђих радова и 29,5 одсто из свога дипломског рада. Преписао је и 99 одсто своје политике, што од ДПС, што од неких организација и фондација, чиме је раскинуо са дотадашњом властитом патриотском политиком која је бранила мостове од НАТО бомби, подржавала заједничку државу, обећавала тробојку Подгорици…

Такође, ових дана је на сцени синхронизована акција организовања састанака Здравка Кривокапића са Милом Ђукановићем гдје се на дневном нивоу договарају појединачна именовања амбасадора и постављења официра у МО и ВЦГ.

Дакле, трио Ђукановић-Кривокапић-Бечић, чија сарадња се трасира у неким амбасадама, жели на превару да направи неку нову већину. На том путу преваре им стоји ДФ, и шаљемо јасну поруку – узалудан вам је труд, побједу од 30. августа бранићемо и одбранићемо. Ми смо се једини смјели супротставити ДПС-у и на улици, и на трговима, и у Скупштини. Нас нико не може уцјењивати, за разлику од неких других који имају један јавни, а други тајни живот.

Алекса Бечић у саопштењима која, судећи по стилу, пише Веселин Вељовић или један њихов кандидат за важну функцију, напада искључиво Андрију Мандића и наставља матрицу ДПС-а, да више пута поновљена лаж покуша постати истина.

Зашто се, Демократе, толико бојите Андрије Мандића када је он био на последњем мјесту на посланичкој листи, нема га у Скупштини, ни у Влади? Одговор је јасан, Андрију воле и вјерују му гласачи, без обзира да ли се налази на листи или не, он је доследан и никада није издао. О његовом угледу најбоље свједочи велики број људи са којима предсједник НСД разговара ових дана на терену.

На другој страни, хипотетичко питање – шта мислите шта би Бечић представљао да се, којим случајем, у договору са Црквом, повукао на последње мјесто на посланичкој листи? Одговор унапријед познат, био би у политичком смислу нико, и био би свима небитан. А овако са фотељом, савјетницима, кабинетом, обезбјеђењем, државним вилама за љетовање, зимовање, одмор и за рад, државним авионом који је 24 часа на располагању, он мисли да је неко.

Зато сада насилно покушава да влада без подршке већине, јер нови избори, послије свих превара, не само за Кривокапића, него и за Демократе би значили растанак са погодностима и привилегијама које су лакомо зграбили, а то је њима ипак најважније– саопштено је из ДФ-а.

Најновији чланци

Тенис: Новак Ђоковић против Качанова за полуфиналне турнира у Астани!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, данас ће играти сусрет четвртфинала на турниру у Астани. Ђоковићев противник у четвртфиналу биће Рус Карен Качанов, а њихов сусрет...

Која је она ствар РТЦГ-у: О шверцу цигарета разговарају са Рашком Коњевићем који је о томе ћутао када је ДПС био на власти!

Пише: Иван Милошевић Која је она или ова ствар РТЦГ-у? Позвали су вечерас Рашка Коњевића да прича о шверцу цигарета! Коњевића који је о шверцу...

Упозорење, догађај који треба заобићи: „Дан Војске ЦГ“ окупио све Антисрбе!

-На свечаности ће говорити предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, потпредсједник Владе и министар одбране Рашко Коњевић и начелник Генералштаба Војске Црне Горе бригадни генерал...

Историја злочина над Србима у више слика: Нацистичка СС дивизија „Скендербег“!

Овај ексклузивни материјал уступио је Carl Savich. Изузетно ретка фотографија злочиначке Нацистичке СС дивизије Скендербег.Ту дивизију су сачињавали Косовски Албанци и она се „прославила“...
video

Емир Кустурица: Амерички напади по свијету и руска акција у Украјини – неупоредиви и како бити писмен!

Емир Кустурица, генијални филмски стваралац, после славних и награђених филмова, књига и подигнутих градова, има нову мисију – своју прву ауторску емисију. Чувени професор...