Насловна Политика ДФ о Жељку Ивановићу: На мети смо страних агената!

ДФ о Жељку Ивановићу: На мети смо страних агената!

Ријетко гдје као у Црној Гори, одавно заврбовани, познати шпијуни и агенти страних служби могу јавно да блате часне људе и да износе неистине на њихов рачун. Зато увијек морамо подсјећати на прљаве странице из нечијих каријера, па је ред да се помене издаја и  срамота Жељка Ивановића, који данас у свом билтену вријеђа Страхињу Булајића. Љут је Ивановић, углавном, због тога што ДФ не дозвољава да се одржи сједница скупштине на којој би се остварила највећа жеља Жељка Ивановића, да преко својих политичких фаворита уђе у коалицију са ДПС.

-Ако постоји примјер ноторног издајника и агента страних служби то је Жељко Ивановић, и то је лако доказиво и одавно утврђено. Сјетимо се његовог дјеловања током агресије НАТО на СРЈ, када је подржавао напад на нашу земљу и наш народ. Три мјесеца, колико је трајало убијање и рушење Црне Горе и Србије, Жељко Ивановић и његов медиј били су свакодневна подршка на терену и важан ослонац непријатељској војсци, што се свуда у свијету зове – пета колона, а сами чин велеиздаја, казали су из Демократског фронта (ДФ)

За Ивановића, по његовој слуганској логици, НАТО није бомбардовао народ, градове, села, убијао дјецу и жене, него искључиво Слободана Милошевића, а данас је, такође по инструкцијама оних којима служи деценијама, промијенио плочу па каже да је у Украјини нападнут народ  и држава а не Зеленски.

У сусрет годишњици НАТО агресије на СРЈ подсјећаћемо на оне који су били издајници свога народа и државе а који данас лију крокодилске сузе за неким другим државама, док су подржавали убијање и рушење своје земље.

И да закључимо, Страхиња Булајић, члан предсједништва ДФ спроводи одлуке политичке организације којој припада и тако би поступио сваки други наш функционер.

Покушај персоналног притиска на ВД предсједника Скупштине Булајића неће уродити плодом јер он само доследно брани Устав, законе и пословник о раду Скупштине ЦГ, стоји у саопштењу Демократског фронта.

Најновији чланци

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...

Јадна Србија, ДП „Пламен“ и Александар Новаковић: Рехабилитација социјализма или нови слајдови Брозове слике четника!

"Друштвени покрет Пламен је социјалистичка иницијатива за стварање радничке партије 21. века. Званично је основана 7. 11. 2021. године и регистрована у АПР-у 6.12....