Насловна Политика ДФ: ДПС се не мири са поразом у Будви, син Андрије Мандића...

ДФ: ДПС се не мири са поразом у Будви, син Андрије Мандића се не бави бизнисом, раде то нечији други синови!

Осврћући се на тврдње Демократске партије социјалиста (ДПС) да је Одбор повјереника у служби Демократског фронта (ДФ) те да имају намјеру да базен на Пизани желе уступити суну Андрије Мандића, реаговали су из ДФ-а.

Они оцјењују да ДПС, у бунилу политичког пропадања, више не бира начин обмањивања јавности, а посебно када коментаришу ситуацију у Будви.

Бивша криминогена власт никако не може пребољети сурову реалност која их потпуно искључује из позиција одлучивања у будућности. Одбор повјереника у Будви обавља важан посао и не може доводити у питање прописе и правила. Демократски фронт је на задњим изборима освојио 42% подршке грађана Будве, чиме су Будвани врло јасно изнијели свој политички суд, коју политичку опцију подржавају и за кога гласају.

Потпуно смо свјесни да ДПС-у смета што је ДФ водећа политичка снага у овом граду и Црној Гори, па у делиријуму сопственог безнађа шире свакојаке неистине. Уосталом, такав манир провјерених заштитника ОКГ није велико изненађење.

Нарочито је срамно што опет увлаче у медијске лажи и подметачине и сина предсједника Нове српске демократије Андрије Мандића. ДПС наставља да лаже и подмеће младићу који има ту „ману“ што му је отац предсједник највеће странке парламентарне већине која је побиједила режим Мила Ђукановића на изборима 30. августа 2020. године.

Син предсједника НСД није се бавио никаквим приватним послом у Црној Гори, а неће се бавити ни убудуће, и то је једина истина. Прљавим лажима о некаквим његовим бизнисима, запосиједању или закупу некаквих будванских базена, ДПС се само додатно компромитује.

У Црној Гори и на приморју, за разлику од сина предсједника НСД, приватним бизнисом се баве синови предсједника ДПС и других високих функционера ове странке, тако да су они задња адреса која може оптуживати било кога за такве ствари. Ми очекујемо да ће тужилаштво убрзо провјерити законитости појединих „бизниса” који су карактеристични за ову дружину.

Ово није први пут да ДПС и медији блиски овој странци блате неког од српских лидера из региона, тако што у медијске неистине укључују и њихову дјецу. Изгледа да им је то постала специјалност, управо кроз лагање о породицама српских званичника и очекивање да ће им такве монтаже донијети политичку корист. Позивамо их да то не раде јер је већ превише њихових лажи кроз хајку на Мандиће која траје годинама.

Наша политика је веома јасна – ко год је кршио закон, мора за то одговарати. Никоме не желимо додати било шта, о никоме нећемо лагати, али сви за своја недјела морају положити рачуне, закључили су из Медијског тима ДФ-а.

Најновији чланци

video

Краљевина Југославија: Зашто је убијен српски краљ?

Ко је извршио убиство српског краља и зашто? Како је краљ планирао да се се супростави надолазећој опасности од нацистичке Немачке? Који су разлози...

Израел: Новак Ђоковић освојио турнир у Тел Авиву!

Новак Ђоковић освојио је турнир у Тел Авиву! Није играо спектакуларно, таман колико треба да освоји турнир и ко зна који пут покаже планети...

Разоткривања: Свето-јеронимска афера 1901. године или претварање Срба у Хрвате!

Пише: Саша Недељковић, члан Научног друштва за историју здравствене културе Србије Срби католици у српским земљама били су на удару римокатоличких клерикалаца. Први хрватски католички конгрес...

Милан Кнежевић: Да испушимо по једну!

Један од лидера Демократског фронта и предсједник скупштинског Одбора за безбједност и одбрану, Милан Кнежевић, прокоментарисао је хапшење директора Управе прихода и царина Рада...

Мило Први истрчава: Док се Америка нећка, шеф ДПС-а позвао Украјину у НАТО!

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић и предсједници још осам држава чланица НАТО савеза Централне и Источне Европе, осудили су данас заједно руску анексију украјинских...