Насловна Почетна Демократе: У Жупи нападнут наш активиста Бранко Мушикић!

Демократе: У Жупи нападнут наш активиста Бранко Мушикић!

Присталице Демократске партије социјалиста (ДПС), које су данас пристигле из цијеле Црне Горе, током своје „мирољубиве“ и „патриотске“ вожње градом, напале су активисту Демократа, Бранка Мушикића, у Жупи, на чијем се имању налази билборд коалиције „Мир је наша нација“, саопштиле су Демократе.

Демократе тврде да су присталице ДПС-а покушале да сруше билборд који се налази на имању Мушикића, а на шта је он реаговао у покушају да их спријечи у настрајима на његову имовину.

-Дакле, присталице ДПС-а су упале у посјед и напале Мушикића који био принуђен да се брани. Том приликом су Мушикићу упућене најпримитивније увреде након чега су ‘патриоте’ прешле на гађање Мушикића флашама и каменицама усљед чега су настала оштећења на његовој имовини, истичу у саопштењу.

Тврде и да су присталице ДПС-а каменовале билборд на којем је фотографија Мома Копривице, носиоца листе коалиције „Мир је наша нација“.

То се може тумачити и као мафијашка порука будући да се у колони ‘патриота’ налази прегршт безбједносно интересантних особа. Најзабрињавајуће је то што је полиција реаговала тек када је умало дошло до физичког обрачуна а све остало мирно посматрала, додали су у саопштењу.

Најзабрињавајуће је то што је полиција реаговала, како су саопштили, тек када је умало дошло до физичког обрачуна а све остало мирно посматрала.

Они оцјењују да је очигледно да се мржње, нетолеранције и антицивилизацијских вриједности “присталице остатака пораженог режима неће отарасити све док им идоли попут Брана Мићуновића, Зорана Лазовића и остале криминалне булументе слободно шетају Црном Гором”.

Због оваквих ствари, и свега онога на шта је „Европска мафија за Никшић“ спремна да учини не би ли ширила страх, 14. марта морамо овјерити побједу од 30. августа како бисмо једном за свагда раскрстили са мафијом и њеним политичким крилом, поручују из коалиције “Мир је наша нација”.

Фото: ИН4С

Најновији чланци

Премијер узвраћа: Лидери ДФ-а да не измишљају, шта ће бити када се открије ко се стварно састајао са Милом!

Премијер Здравко Кривокапић поручио је лидерима Демократског фронта да не измишјају приче јер шта ће бити када се открије ко се и заиста тајно...

Бивше Министарство просвјете легло корупције: Начелник за кадрове приходовао од ауто-школа 3800 евра годишње!

Провјером ангажовања запослених и анализом њиховог рада утврђено је да је одређен број њих остваривао накнаду која прелази границе домаћинског односа као и колегијалности....

Пиромани и политика, Благоје Граховац: Реприза репризе!

Генерал у пензији Благоје Граховац казао је за РСЕ да је у Црној Гори увијек било страних утицаја и интереса, али да се овога...

Гласање у вријеме предака Монтенегрина: Титове „ћораве“ кутије!

У новембру 1945. год. одржани су „први демократски“ избори. КПЈ је истакла своју листу на челу са Јосипом Брозом Титом. Других листа није било...

Хоће ли се муслимани покајати: У Сарајеву убијено 3000 Срба, четвртина на кућном прагу, у граду преко 100 логора за Србе!

Извјештај Независне међународне комисије за истраживање страдања Срба у Сарајеву од 1991. до 1995. године званично је објављен на сајту Републичког центра за истраживање...