Насловна Почетна Демократе, Момир Копривица: Напади на имовину освета ДПС-а, бивши режим размишља о...

Демократе, Момир Копривица: Напади на имовину освета ДПС-а, бивши режим размишља о одлагању избора!

Носилац листе Мир је наша нација Момо Копривица, рекао је да је паљење аутомобила Ћетковићу, низ у „континуитету насиља и сцене какве Никшић не памти у политичкој кампањи“. Кривица Ћетковића, као поштеног и одговорног човјека из радничке породице, како је навео Копривица је, што не мисли по диктату одлазеће власти у Никшићу и што је на свом имању поставио билборд изборне листе Мир је наша нација.

Копривица је рекао да је напад на приватну имовину Ћетковића освета за масовни скуп Демократа у Кочанима, као и што је био у друштву функционера Крста Радовића, када су их 23. фебруара напале наоружане особе.

-Нема сумње ко стоји иза тог чина и разобличено је политичко и криминално дјеловање оног ко удара на никшићку сиротињу. Позивам Брана Мићуновића, чији активисти ударају на приватну имовину и билборде политичких неистомишљенка на јавно сучељавање, као представника ДПС-а, рекао је Копривица.

Он је оцијенио да се такви напади дешавају и што бивша власт на државном нивоу и актуелна у Никшићу, којој ”пријети извјестан изборни пораз”, разматра могућност одлагања локалних избора у том граду.

Биће то највећи политички кукавичлук, уколико за тим посегну, мада не би били зачуђени и дужни смо да то разобличимо, рекао је Копривица.

Он је оптужио предсједника Црне Горе Мила Ђукановића, да кроз исказану забринутост због епидемиолошке ситуације, поједино ”наручено” медијско манипулисање о здравственим капацитетима, као и серијом напада криминалних хунти, желе да продукују атмосферу ванредног стања.

То би био додатно алиби Ђукановићу да посегне за мјером одлагања избора у иначе сложеној здравственој ситуацији. И то не само да избјегне пораз и продукује политичку кризу, већ и да би општинска власт у Никшићу завршила неке недавно започете пљачкашке послове, за које знамо о чему се ради и врло брзо ћемо их разобличити, устврдио је Копривица.

Према његовим ријечима, никад Никшићу није био потребнији мир и што ”убједљивија подбједа над актуелном влашћу у том граду”.

Копривица је позвао све Демократе на мир и суздржаност и најавио да ће са својим коалционим партнерима наставити свој миран побједнички пут љубави у политичкој кампањи, насупрот ужасавајућим снимцима паљења и напада.

Најновији чланци

„Српска24“ у спомен на жртве словеначког крвавог прољећа: Списак убијених црногорских четника у Јасеновцу и Лијевча пољу и осталим стратиштима Босне и Хрватске!

У децембру 1944. године са простора Црне Горе и Боке   у одступницу је кренуло између 12 и 15.000 припадника ЈВуО и народа. Колона је...

Показна ДПС вјежба у Богетићима: Слобода и издаја!

Пише: Иван Милошевић "Слободни" грађани који су данас и јуче блокирали саобраћај у Богетићима доставили су ултиматум влади. Или како они хоће или блокаде ће...

Египат: Откривен град стар три миленијума

Египатски археолози открили су изгубљени град стар 3.000 година, заједно са кућама од цигала, артефактима и алатима из фараонских времена. Познати археолог Захи Хавас рекао...

ДПС медији на билдовању: Припремају терен за оставке Спајића и Братићке!

Пише: Иван Милошевић ДПС медијима се може свашта замјерити, да су ништаробе и квазиновинари, плаћеници ДПС-а и агенти УДБЕ, али у једноме су без премца....

Према тврдњама комита и уличних слободара: Срби и три прста провокација, сва средства (пребијања) против њих оправдана!

Пише: Иван Милошевић Пребијање војника на Богетићима интересантно је објаснила НВО "Црногорски отпор", која је, претпостављам, једна од организатора блокада црногорских путева. -Током исказивања протеста, блокадом...