Насловна Колумне Црногорски Кадирови или полемика Милорада и Ника: Вељесрпски Великоалбанци и Вељемонтенегрински Црногорци!

Црногорски Кадирови или полемика Милорада и Ника: Вељесрпски Великоалбанци и Вељемонтенегрински Црногорци!

Пише: Иван Милошевић

Симпатична ова полемика Милорада Поповића и Ника Ђељошаја. Милина их читати, све врца од таквих глупости да не знаш одакле да почнеш, јер не знаш гдје ћеш да завршиш. Милорад и Ник су сјајни полемичари, јер они не воде полемику, него желе један другог да убиједе да нијесу у праву и да је истина само једна – и то она на једној страни! Мајке ми, Милорада и Ника требало би чешће убацивати у полемичке олује. Када њих одчиташ, ове вељесрпске бравуре и препуцавања ти изгледају као чај од нане!

Милорад је сјајан у полемици! Сви који нијесу као он и не дијеле његове монтенегринске ставове да су Монтенегрини настали од ванземаљаца или неке друге ванземаљске цивилизације су издајници и вељесрпски плаћеници. Код Милорада сва прича се сведе ко коме служи, али прећуткује коме он служи! А кад Милорад поведе полемику, па и против Ника, одмах ти постане јасно коме Поповић служи! Треба ли да наводим или је свима јасно! Надам се да је ово друго!

Симпатична ми је ова нова политичка завјера да су Дритан и његова компанија заправо дружина Вучићевих витезова округлог стола. Дритана нијесу поставиле стране амбасаде, конта Милорад, него га је за премијера устоличио лично србијански вожд-Александар Вучић! И то са задатком да потпише уговор са СПЦ и за Београд или у Мали Мокри Луг пренесе Цетињски манастир и остале православне храмове у Црној Гори. Очигледно да Вучић има ванземаљски строј који то може да уради и само дугме за његову активацију треба да притисне Дритан и онда за Београд и на Калуђерицу има да се пребаце не само цркве, него и црногорски хотели са комплет црногорском обалом и црногорским планинама. Након те вељесрпске работе, медитира Поповић, Црна Гора ће бити равна плоча!

Углавном код Милорада је све једноставно. Сви Албанци који барем слово кажу против Милових патриота су страни вељесрпски и вељеруски агенти! Једноставно да једноставније не може бити и тјерај све до Косова!

А и Ник је сјајни полемичар. Ухватио се као пијан плота грађанског и евроатлантског друштва и не хаје за критике. Као чист Албанац Ник је чист грађаниста, заговорник НАТО система и његових вриједности, а сви који му то не одобравају и сматрају да су Албанци научени да, прије него што буду ово или оно,да су заправо Албанци и Албанци, оцјењује као фашисте! По њему је и Милорад фашиста и не само он, има их у Црној Гори на килотоне и међу њима су сви они који сматрају да Албанци требају да имају политички и остали утицај примјерен учешћу Албанаца у пописном црногорском листићу! 

Било како било, лијепо је читати овакве полемике. Тек се у односу на њих покаже колико је супериоран српски поглед на свијет, а полемичарима оствљам да појасне аргументе за тај став. Када су такви полемичари не морам да им све цртам, нека и сами нешто закључе, када заврше монтенегринско-албанску полемику! Уколико она и има крај или је ово само почетак разрачунавања Милових Црногораца и Едијевих Албанаца! Било како било, интересантне су ове и сличне полемике. Након њих схватиш како је лијепо бити СРБИН!

Најновији чланци

Поводом празника Светих мученика у Ефесу: Болесне исцјелите, жалосне утјешите!

СУСРЕТ СА СВЕТИЊОМ СВЕТИХ СЕДАМ МУЧЕНИКА У ЕФЕСУ                                 Поводом празника Светих седам мученика у Ефесу, доносимо фотографије и дјелове из путописа блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског...

Када полиција саслушава: Сумњива безбједносно г…… мотка!

Звони ми мобилни јуче, тачно у 16:34! - Добар дан! Да ли је господин Росандић? - Да! Изволите! - Овдје Момо П. из ЦБ Подгорица! Хтјели смо...

Ђорђије Блажић: Због гласача Подгорица не жели Зету!

-Јасан је циљ и позадина да Главни град практично не жели да у свом саставу има Зету, него да је на силу формира као...

Сергеј Шојгу: Операције у Украјини планирају се у Вашингтону и Лондону!

У НАТО нико нема сумње да ће Русија остварити све циљеве своје специјалне операције у Украјини, рекао је Сергеј Шојгу на Московској конференцији о...

Јадна Србија, ДП „Пламен“ и Александар Новаковић: Рехабилитација социјализма или нови слајдови Брозове слике четника!

"Друштвени покрет Пламен је социјалистичка иницијатива за стварање радничке партије 21. века. Званично је основана 7. 11. 2021. године и регистрована у АПР-у 6.12....