Насловна Политика "БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ" ТРАЖИ ИЗВИЊЕЊЕ ОД "АНАЛИТИКЕ": У супротном тужба, јер пјесма "Косово...

„БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ“ ТРАЖИ ИЗВИЊЕЊЕ ОД „АНАЛИТИКЕ“: У супротном тужба, јер пјесма „Косово је Србија“ није БС-а!

Члан групе „Београдски синдикат“ и адвокат, Феђа Димовић послао је опомену пред утужење упућену порталу „Аналитика“ и њиховом аутору Данилу Маруновићу, због ширења лажних вести против групе Београдски синдикат у тексту „Нема више праштања, ради оно што се мора!“.

Димовић захтева да у интересу истинитог извештавања јавности писмо Београдског синдиката буде упућено порталу “Аналитика“ и господину Маруновићу.

Писмо преносимо интегрално:

Поштована господо,

у вези вашег текста хттпс://www.порталаналитика.ме/цланак/нема-висе-прастања-ради-оно-сто-се-мора, напомињемо да поменута песма „Косово је Србија“ није песма Београдског синдиката“, већ групе „Алл старс“ из Ниша, која је тенденциозно потписана на платформи Yоутубе као наша песма.

Ово је опште позната чињеница, имајући у виду да је иста грешка учињена пре 10 година у српским медијима, када је новинарка РТС Оливера Ковачевић објавила исту неистину, због чега је накнадно РТС упутила јавно извињење бенду Београдски синдикат.

Не тако давно, исту неистину је пренео и портал ГРАДСКА РТВ, због чега је упутио јавно извињење бенду Београдски синдикат.

Ово су лако проверљиве чињенице, доступне на интернету, које ви нисте проверили, него сте крајње острашћено, сензационалистички и навијачки објавили лажну вест, са јасном намером да нанесете штету бенду Београдски синдикат.

Имајући у виду све напред наведено, захтевамо да одмах на вашем порталу јавно објавите деманти и извињење музичкој групи Београдски синдикат због овог пропуста. У супротном следи Вама и господину Маруновићу тужба за накнаду нематеријалне штете и кривична пријава због увреде.

С поштовањем,

У име Београдског синдиката
Адвокат и члнан бенда Феђа Димовић“

Најновији чланци

ПОВРАТАК НА СТАРО, ДПС ПРЕПОЗНАО ТЕРЕНЦЕ ЗА ПОПИС: Својима брдо пописница, осталима десетак – послати у села и планине!

ДПС у општинама Бијело Поље и Бар врши жестоке опструкције пописа. Данас су пописивачи који нису током владавине Мила Ђукановића били "препознати на терену",...

ПОПИСНИ ХАОС И ПОБУНА НА БРОДУ МАУНТИ: Милојко и Никола дали један другом бесу, Љубо све залио рујном дијалошком колумном!

Пише: Иван Милошевић Никола Ракочевић и Љубо Филиповић јуче су ишли на честитику код Милојка и вратили су се са прегршт поклона, испјевали се до...

НА ДАНАШЊИ ДАН: Проглашена Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца!

На данашњи дан, 1. децембра 1918. године, проглашена је Краљевина Срба, Хрвата и Словенаца, коју је прокламовао престолонаследник Александар Карађорђевић у кући Крсмановића на...

ВЛАДА СРБИЈЕ: Купљена наредба Хитлера за напад на Југославију!

Србија је купила оригиналну верзију директиве од 27. марта 1941. године којом је тадашњи њемачки канцелар Адолф Хитлер наредио напад на Краљевину Југославију и...

Дритан: Милојко само слуша ДПС!

Бивиши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић огласио се на Фејсбуку поводом другог одлагања пописа становништва, наводећи да никога ко мало више...